Adoption og oversigt

Find dit nye familiemedlem
Nyt familiemedlem?

Adopter en hjemløs kat

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig. Når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Herunder kan du se de katte vi har til formidling i alle vores 3 afdelinger. Siden opdateres dagligt, så snart kattene er klar til formidling kan du se dem her på siden, og så snart kattene har fået et nyt hjem noteres det også på siden.

Ofte stillede spørgsmål
Hvor lang tid tager en adoption

Det er forskelligt hvor lang tid man bruger på at finde den helt rigtige kat. Nogen bruger en halv time, andre en time. De katte der er på vores hjemmeside er klar til at komme hjem til en ny familie. Så er du faldet for en kat i en af vores afdelinger og vi er enige om at I er et godt match, kan den komme med hjem samme dag. 

Hvad koster det at adoptere?

Aktuelle priser pr. 1. 3. 2022:

Killinger under 6 måneder: 1350 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1150 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Skal man booke tid for at besøge jer?

Nej, man skal ikke booke en tid, man kommer bare forbi i vores åbningstid.

Kan man reservere en kat?

Man kan kun reservere en kat man allerede har været ude og se. Vi skal nemlig være sikker på at katten er det rette match.

  • Alle
  • Indekat
  • Udekat
  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
image
Molly – OdenseUdekat

Hej, Jeg hedder Molly. Jeg elsker, hvis du gider nusse mig, specielt omkring halsen (jeg er ikke supervild med man rører min hale alt for meget). Når jeg lige har lært dig lidt at kende, må du gerne løfte mig, jeg bliver der ikke alt for længe. (men når jeg får lov at hoppe ned selv er det fint). Jeg kan rigtig godt lide at putte i sofaer og senge – er der et tøjskab åben kravler jeg også gerne derind og sover😊 Jeg har en masse fint legetøj, men er mest fan af et par små mus og noget der ligner en fugl 😃 Jeg elsker at kigge ud ad vinduer og vil gerne udendørs. Når der kommer gæster, løber jeg ud og tager imod dem, og vil gerne med mine ejere ud når de går. Jeg kan også godt lide at ligge i brusekabinen (og min tidligere ejer sagde jeg godt kan lide at lege med vand evt. ved køb af en vandfontæne) Jeg kan også lide at ligge på borde, så har jeg nemlig et godt overblik og fanger gerne både fluer og edderkopper. Og så elsker jeg snacks❤ når jeg er tryg, kan jeg godt spise […]

Læs mere
image
Halvan – GlostrupIndekat

Halvan og Helan har desværre mistet deres hjem, da ejer ikke længere kunne tage vare på dem. Så nu er de på udkig efter et dejligt nyt hjem, hvor de har mulighed for at blive sammen. Vi ved ikke alverden om de to, da ejer ikke selv kunne indlevere dem til os, men de virker begge rigtig søde og kælne. Måske er Helan en smule mere tillidsfuld end Halvan, men der er ikke den store forskel. Vil du give de to søskende et kærligt hjem, så kom da forbi og hils på dem i vor åbningstid.

Læs mere
image
Helan – GlostrupIndekat

Helan og Halvan har desværre mistet deres hjem, da ejer ikke længere kunne tage vare på dem. Så nu er de på udkig efter et dejligt nyt hjem, hvor de har mulighed for at blive sammen.Vi ved ikke alverden om de to, da ejer ikke selv kunne indlevere dem til os, men de virker begge rigtig søde og kælne. Måske er Helan en smule mere tillidsfuld end Halvan, men der er ikke den store forskel. Vil du give de to søskende et kærligt hjem, så kom da forbi og hils på dem i vor åbningstid.

Læs mere
image
Figaro – GlostrupUdekat

Skønne Figaro er blevet hjemløs, da hans ejer skulle flytte og ikke kunne have ham med det nye sted. Så nu leder han efter et nyt kærligt hjem, hvor han kan få mulighed for at komme ud i det fri og se græsset gro. Figaro er rigtig sød og kælen og finder sig i meget, så han vil sikkert være god til børn. Han skulle være vant til at bruge kattelem. Hvis du har fået lyst til at give Figaro et nyt hjem, så kom gerne forbi og mød ham i vor åbningstid

Læs mere
image
Dolly – GlostrupUdekat

Dolly er kommet til os som tilløber. Vi ved naturligvis ikke meget om hende, men hun er meget kælen og opsøgende. Hun er lidt nervøs ved at være på kattehjem, men hvis du klør hende lidt bag ørerne, skal du nok få hendes opmærksomhed. Vi ved ikke, hvordan hun har det med andre katte, hunde eller børn. Men vi vurderer, at hun derfor godt kan trives med store kattevante børn. Hvis hun lyder som en kat for dig og du kan tilbyde hende et kærligt hjem, så kom gerne forbi og hils på hende i vores åbningstid.

Læs mere
image
Milos – GlostrupUdekat

Søde Milos er en tilløber, som nu søger et nyt hjem. Han er en super sød og kælen ungkat, som er meget opsøgende og venlig. Han er meget legesyg og kræver derfor et hjem, som kan aktivere ham. Han er også meget madglad, og elsker specielt vådfoder. Vi ved desværre ikke meget om, hvordan han er med andre katte, hunde eller børn. Men vi vurderer, at han muligvis godt ville kunne trives med store børn. Hvis han lyder som en kat for dig og evt. din familie, så kom gerne forbi og hils på vor søde Milos i vores åbningstid.

Læs mere
image
Duchess – OdenseUdekat

Duchess flyttede ind i en ung kvindes skur. I starten kunne hun slet ikke komme til hende, men efter en tid fandt hun ud af, at Duchess slet ikke kunne modstå duften af lækkerier. Herefter blev de to hurtigt gode venner, og da kvinden ikke kunne beholde Duchess, blev vi kontaktet. Duchess kan godt være lidt skeptisk overfor fremmede, men vil meget gerne nusse og hygge, når hun har fået en chance for at falde til ro i situationen.

Læs mere
image
Clammy – GlostrupIndekat

>>>> RESERVERET <<<<< Clammy og Charlie søger et nyt hjem sammen. De er kommet til os, da ejeren ikke længere havde mulighed for at passe dem. Clammy er en meget kælen og sød kat. Hun er meget madglad og miaver meget, når der laves mad klar til hende. Hun elsker at blive kælet, men vil dog ikke kæles på maven. Hun kan godt blive nervøs ved større mængder mennesker og hvis der kommer gæster på besøg, men hvis det er nogle hun kender, er hun okay med det. Hun kan være en lidt bestemt dame, når hun er nervøs. Hun skal helst ud til et hjem, hvor man kan aflæse en kats grænser og respektere dem. Hvis du vil give de to et dejligt hjem, så kom og hils på dem i vor åbningstid.

Læs mere
image
Charlie – GlostrupIndekat

>>>> RESERVERET <<<<< Charlie og Clammy er blevet hjemløse pga. manglende tid. Så nu søger de et nyt kærligt hjem sammen. Charlie er en rigtig doven sofa-kat, der er meget sød og kælen og gerne vil nusses på maven. Han er rolig, men kan også lide at lege vildt, hvor han godt kan finde på at nappe blidt.Han sover gerne sammen med Clammy og/eller ejer. De har det fint med gæster begge to. Kom gerne ud og hils på dem begge, hvis du vil give dem et nyt hjem.

Læs mere
image
Castro – NæstvedUdekat

Smuk og kærlig hankat. Tillidsfuld og velegnet som familiekat.

Læs mere
image
Lille Røde – OdenseUdekat

Søde, men meget forsigtige Lille Røde venter på et nyt hjem, hvor der er forståelse for at han har behov for at vænne sig til nye situationer. Han er en sød og god kat, der skal ud i et roligt hjem med ude muligheder, da han har levet det meste af sit liv ude.

Læs mere
image
George – OdenseUdekat

George er en tilløber. Han er fundet og indleveret til internatet, da ingen ejer kunne findes. Han er en flot fyr og god af sind. Vi leder efter et hjem uden andre katte og med mulighed for at kunne komme udendørs.

Læs mere
image
Micha – NæstvedUdekat

Stor flot missepige i sin bedste alder. Sød og kælen men også med temperament og vilje til at sige fra. Ikke egnet til hjem med børn. Pelsleje påkrævet.

Læs mere
image
Chilli – GlostrupUdekat

Chilli er kommet til os, da ejer skulle flytte og ikke længere havde mulighed for at passe hende. Hun søger et hjem, hvor hun har mulighed for at komme udenfor og nyde solstrålerne. Hun er ikke så glad for børn, så det foretrækkes, at hun kommer ud til et hjem uden børn eller i det mindste store kattevante børn. Hun er meget utryg her på kattehjemmet, da der er mange ukendte lyde og lugte, der kan virke skræmmende for en kat. Hun er vant til at bruge en lukket kattebakke. Hun sætter ikke pris på at blive båret, men vil gerne sidde med dig og putte i sofaen. Hvis hun lyder som en kat for dig, så kom endelig forbi og hils på hende i vores åbningstid

Læs mere
image
Lyla – OdenseUdekat

Lyla er en fin lille hunkat, der ved første møde er lidt tilbageholdende. Der går dog ikke mange øjeblikke før hun overgiver sig og spinder og er opsøgende, når man taler med hende. Hun er lidt forsigtig anlagt og vil nok passe bedst til et roligt hjem. Lyla er vant til at komme udenfor.

Læs mere
image
Conrad – OdenseUdekat

Conrad er en kat med sin helt egen personlighed. Conrad kan godt være genert i starten, men lige så snart han er tryg i hans nye hjem, så er han den mest kærlige og karakteristiske kat. Han er en charmetrold uden lige, og han elsker at blive nusset og når han er glad, så giver han gerne et kys. Conrad elsker udelivet, men trods hans færden udendørs, så er han stadig renlig og god til at pleje sig selv. Han er ikke fan af lukkede rum. Conrad elsker at ligge i sjove og finurlige stillinger – men han er altså helt okay.

Læs mere
image
Missy – GlostrupUdekat

Smukke Missy søger med lys og lygte efter et nyt og kærligt hjem. Missy er en rigtig dame, men også utrolig kærlig og kælen. Trods hendes alder, er der stadig meget krudt i hende og hun vil meget gerne lege med dig. Hun er kommet til os, da hun ikke trivedes med familiens hund og hun trives heller ikke så godt med andre katte. Hun søger derfor et hjem, hvor hun kan være enebarn og blive forkælet. Hun er ikke så god til små børn, men store børn kan hun sagtens med. Hun skal gerne ud til et kattevant hjem, der kan aflæse hendes kattesprog og respektere hende. Hvis du kan give Missy et nyt hjem fyldt med kærlighed, så kom gerne forbi og hils på hende i vores åbningstid.

Læs mere
image
Pepe – NæstvedUdekat

Meget meget kærlig og tillidsfuld lille hankat. Særdeles egnet som familiekat.

Læs mere
image
Kimis – NæstvedUdekat

Lille, meget kærlig hankat. Lidt til den forsigtige side, men gerne til hjem med større børn.

Læs mere
image
Mis Ella – OdenseUdekat

IKKE KLAR TIL ADOPTION Stakkels MisElla fik en masse tæsk af nabokattene i sit tidl hjem. Hun var fuld af sår og meget stresset, da hun ankom til kattehjemmet. Efter en periode med fred og ro, specialkost og behandling, er hun nu klar til at flytte i et roligt hjem med have og ingen andre katte. MisElla er en meget sød og blid kat. Hun er ret usikker og har derfor brug for forståelse og ro. Får hun dette, belønner hun gerne med en masse kæletid.

Læs mere
image
Peder – OdenseUdekat

Peder er en stor tyk kontaktsøgende kælebasse. Han elsker at blive nusset omkring ansigt og hals, men man skal holde nallerne fra hans bagpart, ellers bliver han vrissen. Trods det volumiøse ydre, gemmer der sig en følsom sjæl i Peder, så han har brug for et roligt hjem hos erfarne kattefolk. Peder har i en periode holdt til hos en dame. Her forsøgte han at flytte ind i hendes drivhus, men hendes 4 egne katte brød sig absolut ikke om at der flyttede en stor sofapølle ind på adressen.

Læs mere
image
Staldkatte -Odense.Udekat

Staldkatte/ikke-tamme musejægere. Vi får i forbindelse med katteprojekter af og til indbragt katte, der viser sig ikke at være helt tamme. Disse katte kan være svære at finde nye hjem til og vi prøver derfor at få dem sendt ud som ‘arbejdende’ katte til steder, hvor der ikke er krav om at kattene skal være kælne, men gerne kunne fange mus/rotter. Før kattene sendes afsted til deres nye jagtmarker, vil de blive sundhedstjekket af vores dyrlæger, testet for KatteAIDS og -Leukæmi, neutraliseret, øremærket og parasitbehandlet. For en dyrlægeundersøgt, neutraliseret, ikke-rigtig-tam-staldkat gives et bidrag på 500,-. Vi stiller selvfølgelig visse krav til kattenes nye bolig og mennesker, da kattene skal kunne tilbydes fornuftige og ansvarlige vilkår. Ønsker du én eller flere staldkatte, er du meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid (tirsdag, torsdag og søndag kl 16-18) eller pr telefon (man-fredag kl 16-17).

Læs mere

Hvorfor adoptere en hjemløs kat?

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat. Lad os finde din nye bedste ven sammen.

Er dette din første kat? Vi hjælper dig.

Hvad koster det at have en kat? Er der noget særligt du skal være opmærksom på? Hvad har katten behov for? Læs med her.