Adoption og oversigt

Find dit nye familiemedlem
Velkommen!

Adopter en hjemløs kat

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig. Når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem.

Bemærk: Vi er ved at opgradere vores system. Derfor vil I ikke kunne se al data på kattene i oversigten herunder, eller inde på de enkelte katte. Vi tager forbehold for at nogle af vores katte har fået et nyt hjem. 

Her kan du se de katte vi har til formidling i vores 3 afdelinger. Siden opdateres dagligt, så snart kattene er klar til formidling kan du se dem her på siden, og så snart kattene har fået et nyt hjem noteres det også på siden.

Dette er dog ikke ensbetydende med at katten ikke kan være formidlet netop som du er på vej til Kattehjemmet, men det er den risiko alle løber. Desværre kan vi ikke tilbyde at reservere katten du har set på hjemmesiden, det er jo først når du er kommet til Kattehjemmet og I har set hinanden an, at vi kan acceptere/godkende adoptionen.

Du skal ikke booke tid til at besøge vores katte. Man er velkommen til at komme forbi i vores åbningstid uden forudgående aftale.

Killinger, killinger, killinger…………..

Dem er der mange der ønsker, men husk at vi har mange skønne voksne katte på Kattehjemmet, der også ønsker sig et nyt kærligt hjem. Der er mange fordele ved at adoptere en voksen kat. Tit kan vi bedre vurdere om en voksen kat er en kælepot og om den er god til børn.

➡️ Og husk- en voksen kat har også engang været en lille killing 😉

Læs mere om priser, kontakt og adoptionsinfo her.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
image
Morten – Glostrup

Morten leder efter sit nye hjem, hvor han skal have mulighed for at komme udenfor. Morten er en aktiv, men alligevel rolig kat, der elsker at være ude. Han har desværre været traumatiseret af brand i huset. Morten er meget kælen. Han er meget madglad. Han kan godt bæres og vil gerne ligge på skødet og elsker at blive nusset på maven. Han kan godt markere, når han ikke længere vil kæles, men det er dog meget sjældent. For det meste går han, når han ikke længere vil mere.

Læs mere
image
Pelle – Glostrup

Pelle er blevet hjemløs og leder efter et godt nyt hjem, som fint kan være i en lejlighed. Pelle er lidt reserveret og forsigtig til tider, men er ellers nysgerrig, legesyg. Han kan rigtig godt lide huler. Han opsøger mennesker og selskab. Han er meget snakkesalig. Han har en vane med at drikke af hanen.Pelle er vant til altan og trives som indekat. Der er forsøgt at gå med ham i snor, men han brød sig ikke om det, da han er meget forsigtig. Pelle sidder ikke på skødet, men vil gerne putte om aftenen i sengen. Han elsker at blive børstet og aktivitets-legetøj når han er alene hjemme.

Læs mere
image
Amy – Glostrup

Forsigtige Amy er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er fundet dumpet i en kasse i Kalundborg. Hun virker til at mangle lidt socialisering, da hun virker lidt bange for os mennesker. Dog kan man godt få lov at nusse lidt med hende, hvis man lige bruger lidt tid sammen med hende. Hun leder efter et roligt hjem uden små børn. Hun skal have adgang til en have i sit nye hjem. Kan du tilbyde hende et roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

Læs mere
image
Simba – Glostrup

Skønne Simba og Diva er nu klar til at finde deres nye familie sammen. De er en smule trykket af at være på internat, så de viser ikke rigtig deres sande jeg endnu. Tidligere ejer beskriver Diva som en rigtig kælepot, som elsker at være omkring sine mennesker. Hun er en meget tålmodig pige, som er ok med børn. Diva er dog den mest forsigtige af de to, hvor Simba fører an. Simba er også en skøn dreng med masser af mod på livet. De skal dog begge lige se tingene an. Kan du tilbyde dem et kærligt hjem med masser af tid, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid.

Læs mere
image
Diva – Glostrup

Skønne Diva og Simba er nu klar til at finde deres nye familie sammen. De er en smule trykket af at være på internat, så de viser ikke rigtig deres sande jeg endnu. Tidligere ejer beskriver Diva som en rigtig kælepot, der elsker at være omkring sine mennesker. Hun er en meget tålmodig pige, som er ok med børn. Diva er dog den mest forsigtige af de to, hvor Simba han fører an. Simba er også en skøn dreng med masser af mod på livet. De skal dog begge lige se tingene an. Kan du tilbyde dem et kærligt hjem med masser af tid, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid.

Læs mere
image
Bølle – Odense

Bølle er en ung frisk kat, der er afleveret til kattehjemmet, da hans ejer ikke synes at de kunne give ham optimale forhold. Bølle er legesyg og vil meget gerne lege med drillepind. Han kan godt lide kontakt og vil gerne ligge tæt på sine mennesker. Bølle skal til et hjem med ude mulighed.

Læs mere
image
Bella – Odense

Bella er en sød, legesyg og kontaktsøgende killing, som blev fundet på egen pote udenfor og kom derfor ind på kattehjemmet. Bella er nu klar til finde sit forevigt hjem. Hun er vant til at komme ud, så hun søger et hjem hvor der på sigt er mulighed for at dette, når hun er gammel nok.

Læs mere
image
Mischa – Næstved

Stor og flot hunkat, venlig og kælen men også en dame der ved hvad hun vil og ikke vil.

Læs mere
image
Cookie – Næstved

Blid og venlig pigemis. Meget tillidsfuld og kælen

Læs mere
image
Lurifax – Næstved

Smuk, legesyg og meget livlig.

Læs mere
image
Charlie – Næstved

Smuk og meget meget kælen og kærlig hankat. Charlie har en formentlig tidlig skade på hornhinden på venstre øje. Men det er ikke noget der hæmmer ham, og efter dyrlægens udsagn heller ikke noget der vil udvikle sig.

Læs mere
image
Oscar – Odense

Oskar kommer fra et privat hjem. Vi ved ikke ret meget om ham, da hans tidligere ejer havde meget svært ved at tale dansk, engelsk eller et sprog vi kunne forstå. Oskar er en fin frisk fyr, der er aktiv og glad. Han er lige ved at vænne sig til de andre katte på internatet, han vil gerne snakke med dem, men det er også lidt farligt synes han.

Læs mere
image
Memira – Odense

Memira er ankommet til internatet sammen med sine to halvstore killinger Mads og Bertram. Hun er kommet tilløbende til nogle mennekser som har fodret hende og killingerne, men som ikke havde mulighed for at beholde familien. Memira er en sød og rolig kat. Hun er ikke umiddelbart interesseret i de andre katte på kattehjemmet. Hun skal til et hjem med ude muligheder.

Læs mere
image
Clara – Odense

Søde Clara kommer fra et privat hjem, hvor hun ikke længere havde mulighed for at blive. Hun har været vant til at bo i et roligt hjem sammen med andre katte. Her har hun også haft mulighed for at kunne komme udendørs. Clara er en lidt forsigtig kat. Hun har brug for at vænne sig til nye omgivelser og nye mennesker. Når man vinder hendes tillid åbner hun op for sin personlighed.

Læs mere
image
Moana – Odense

Moana er en super sød og kærlig lille pige. Hun er fundet i et område, hvor hun har holdt til gennem noget tid. Grundig fremlysning har ikke ført til noget. Moana er helt ny på internatet og er lige ved at vænne sig til de andre katte. Hun er en blid og kør kat.

Læs mere
image
Garfield – Odense

Garfield kommer fra et hjem, hvor der ikke længere var tid til ham. Hans tidligere ejer fortæller: Garfield er en social kat som snakker både med fremmede og venner af hjemmet. Han kan godt lide at snakke og blive nusset. Han har boet sammen med en anden kat, men vi tror at et liv som enekat vil passe bedre til Garfield. Når Garfield er nysgerrig kan han finde på at stå på bagben og kigge rundt (ligner et desmerdyr/Timon fra løvernes konge). Garfield er født med korte forben og lidt længere bagben, halv dværgvækst. Han har masser af personlighed og man kan ikke lade være at holde af ham. Han er vant til at komme ud i en lukket have og han elsker at sole sig og ligge på lur efter sommerfugle og andre insekter som han prøver at fange med sine korte spring.

Læs mere
image
Ozzy – Odense

Ozzy er privat indleveret. Han er for nylig overtaget fra et hjem, hvor han boede som indekat sammen med en anden kat. Det fungerede ikke for Ozzy at være indekat, så nu leder vi efter et hjem, hvor han kan komme udendørs, når han har vænnet sig til sine nye ejer og sit nye hjem. Ozzy er en sød kat, der er ret aktiv. Han vil dog også gene putte, når han har krudtet af.

Læs mere
image
Kuro – Glostrup

Søde Kuro er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er kommet ind, da hun ikke trives med sin søster i tidligere hjem, derfor søger de også efter et hjem hver for sig. Hun er en lidt forsigtig pige i starten og har altid været lidt frygtsom ved høje lyde eller hurtige bevægelser. Derfor søger hun også efter et roligt hjem uden børn eller andre dyr. Kuro elsker at være udenfor, men sover også gerne i sengen eller sofaen. Hun er kælen og kærlig, når hun føler sig tryg. Desuden er hun rigtig madglad. Kan du tilbyde hende et roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

Læs mere
image
Mads – Odense

Mads og Bertram er sammen med deres mor Memira blevet indleveret til internatet. Den lille familie har haft en svær start. Mor Memira har født sine killinger og har herefter taget dem med til finders ejendom. Til en start var killingerne meget skræmte og slet ikke socialiseret på mennesker, men finder har brugt tid på at gøre dem mere tamme. Mads og Bertram er kommet langt. De besidder dog stadig en sund skepsis overfor mennesker, men vil gerne snakke og kæle, når de lige får tid til at vænne sig til os.

Læs mere
image
Bertram – Odense

Bertram og Mads er sammen med deres mor Memira blevet indleveret til internatet. Den lille familie har haft en svær start. Mor Memira har født sine killinger og har herefter taget dem med til finders ejendom. Til en start var killingerne meget skræmte og slet ikke socialiseret på mennesker, men finder har brugt tid på at gøre dem mere tamme. Mads og Bertram er kommet langt. De besidder dog stadig en sund skepsis overfor mennesker, men vil gerne snakke og kæle, når de lige får tid til at vænne sig til os.

Læs mere
image
Lucy – Næstved

Smuk og kælen hunkat. Hun er semilanghåret og pelspleje skal påregnes.

Læs mere
image
Milo – Næstved

Livlig og energisk lille hankat. Kælen og imødekommende. Velegnet som familiekat også til hjem med mindre børn.

Læs mere
image
Shanty – Odense

Shanty er en sjov og hyggelig dame. Hun er sød og nem og ønsker sig et hjem med søde mennesker og en dejlig have.

Læs mere
image
Gustav – Glostrup

Gustav er nu klar til at finde sin nye familie. Han er en lidt forsigtig kat i starten, men når han føler sig tryg, så er han en utrolig sød og kælen dreng. Han er meget social og ligger gerne på skødet. Gustav har det okay med andre katte. Han har boet sammen med anden kat før. Lyder Gustav som noget for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

Læs mere
image
Macmis – Glostrup

Forsigtige Macmis er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er fundet ved en Mc Donalds sammen med sine killinger. Vi ved derfor ikke så meget om hende. Her hos os er hun meget forsigtig og vil ikke rigtig nusses. Hun vil kræve tid og tålmodighed og en masse kærlighed. Hun skal have mulighed for at komme udenfor i sit nye hjem, dog først når hun føler sig helt tryg. Kan du tilbyde hende et roligt og kærligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

Læs mere
image
Blue Bird – Odense

Blue Bird er meget forsigtig og søger et hjem med kærlige forstående mennesker og en dejlig have. Han har været igennem et længere sygdomsforløb her på kattehjemmet, men har nu endelig fået lov til at flytte ud i et nyt hjem -og det trænger han meget til.

Læs mere
image
Black Bird – Odense

Black Bird er meget forsigtig og søger et hjem med kærlige forstående mennesker og en dejlig have. Han har været igennem et længere sygdomsforløb her på kattehjemmet, men har nu endelig fået lov til at flytte ud i et nyt hjem -og det trænger han meget til.

Læs mere
image
Joey – Glostrup

Forsigtige Joey er nu klar til at finde sin nye familie. Han synes, det er lidt farligt at være på kattehjem, så derfor viser han ikke sit sande jeg, når man snakker med ham. I følge hans tidligere ejer, så skulle han være sød og meget snakkende. Han er en kælen fyr, når han føler sig tryg, dog kan han ikke lide at blive rørt på maven eller at blive løftet på. Han elsker at putte i sofaen eller i sengen. Han nyder at have adgang til udelivet og lystrer sit navn, når man gerne vil have ham ind igen. Han skal ikke ud til små børn, men er nok ok med store og rolige børn. Han skal ikke ud til andre katte. Lyder Joey som noget for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

Læs mere
image
Gårdmisser – Glostrup

Gård/stald søges til 2 ungkatte. De er slet ikke vant til mennesker og derfor søger de også efter et sted, hvor de kan være udenfor og evt hjælpe med at holde musebestanden nede. Så har du en gård eller andet, hvor de kan være og hvor du vil sørge for ly for vind og vejr og selvfølgelig for foder og vand, så kom gerne ud til os i vores åbningstid og få en snak med os.

Læs mere
image
Gårdmis – Glostrup

Gård/stald søges til 2 ungkatte. De er slet ikke vant til mennesker og derfor søger de også efter et sted, hvor de kan være udenfor og evt hjælpe med at holde musebestanden nede. Så har du en gård eller andet, hvor de kan være og hvor du vil sørge for ly for vind og vejr og selvfølgelig for foder og vand, så kom gerne ud til os i vores åbningstid og få en snak med os.

Læs mere
image
Anemone – Glostrup

Forsigtige Anemone er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er blevet fundet dumpet i en papkasse i et sommerhusområde i Farum. Hun har sine 3 killinger med sig, som nu er store nok til at finde deres egne familie. Hun er en lidt forsigtig pige, som lige skal se det hele an. Når hun føler sig tryg vil hun gerne nusses. Hun leder efter et roligt hjem uden små børn og med adgang til udelivet. Kan du tilbyde hende et roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

Læs mere
image
Merlin – Odense

Merlin er en sød og blid fyr, som ikke gør et stort væsen af sig, men bliver enormt glad, hvis der kommer nogle kælehænder i nærheden af hans store runde ansigt. Merlin dukkede pludselig op hos en dame på landet. Damens kat kunne ikke lide ham, og i starten holdt Merlin sig på en vis afstand af både damen og hendes kat. Med tiden fandt han dog ud af, at hun faktisk var rigtig flink, og begyndte stille og roligt at komme tættere og tættere, for til sidst at vise sig fra sin kælne side.

Læs mere
image
Gandalf – Odense

Gandalf er indbragt på internatet fordi hans ejer er flyttet og ikke har mulighed for at tage ham med. Han har boet i et sommerhusområde sammen med andre katte og været vant til at være en del udenfor. Gandalf er vældig sød og kontaktsøgende og ønsker man sig en stor kat, er han et godt bud.

Læs mere
image
Claes – Odense

Søde Claes er en dejlig stor hankat. Han har tidligere haft et hjem, men ejer er flyttet og har efterladt ham til sin egen skæbne. Heldigvis var der nogle søde naboer som har holdt øje med ham og har bragt ham ind på internatet. Selvom Claes kun har været kort tid på internatet har han allerede charmeret os alle. Han har et skønt sind.

Læs mere
image
Molly – Odense

Molly er en super sød og aktiv kat. Hun er er meget nysgerrig og klar på kontakt. Molly kommer fra et privat hjem, hvor tidligere ejers papegøje og Molly ikke fungerede sammen. Derudover synes tidligere ejer at det vil være fint for Molly at komme ud i et hjem, hvor der er mulighed for at hun kan komme udendørs.

Læs mere
image
Tinka – Næstved

Fin, nysgerrig og meget tillidsfuld lille kattekilling. Hun er opflasket af mennesker og er meget præget på af det. Hun SKAL derfor i et hjem med en anden killing eller til et hjem med en ungkat.

Læs mere
image
Theo – Odense

Theo er sammen med bror Kenzo kommet fra et privat hjem, hvor der ikke var mulighed for at de kunne blive. De to er lidt forsigtige, men meget søde og kælne. De virker som nogle meget milde katte.

Læs mere
image
Kenzo – Odense

Kenzo er sammen med bror Theo kommet fra et privat hjem, hvor der ikke var mulighed for at de kunne blive. De to er lidt forsigtige, men meget søde og kælne. De virker som nogle meget milde katte.

Læs mere
image
Noir – Odense

Noir er sammen med bror Linus og søster Mischa fundet på Ærø. De to drenge er særligt glade for hinanden og skal derfor ud i samme hjem. De er nogle rigtig dejlige og meget skønne unge herrer, der ved første møde kan virke lidt tilbageholdende. De vil nok egne sig bedst til et roligt hjem, hvor der er mulighed for at de kan komme udendørs.

Læs mere
image
Linus – Odense

Linus er sammen med bror Noir og søster Mischa fundet på Ærø. De to drenge er særligt glade for hinanden og skal derfor ud i samme hjem. De er nogle rigtig dejlige og meget skønne unge herrer, der ved første møde kan virke lidt tilbageholdende. De vil nok egne sig bedst til et roligt hjem, hvor der er mulighed for at de kan komme udendørs.

Læs mere
image
Stella – Odense

Stella har gået og set sølle ud i Birkum. Stella var øremærket ved ankomst, men vi har trods et meget stort detektiv arbejde ikke fundet frem til en ejer. Derfor skal Stella nu have en chance for at finde sig et godt og trygt hjem, hvor hun kan få opmærksomhed og kontakt. Hun er en rigitg sød og kælen kat og vi leder efter et hjem, der har god kattekendskab. Vi ved af gode grunde ikke hvor gammel Stella er, men vi vurderer at hun er mere end 3 år.

Læs mere
image
Staldkatte -Odense.

Staldkatte/ikke-tamme musejægere. Vi får i forbindelse med katteprojekter af og til indbragt katte, der viser sig ikke at være helt tamme. Disse katte kan være svære at finde nye hjem til og vi prøver derfor at få dem sendt ud som ‘arbejdende’ katte til steder, hvor der ikke er krav om at kattene skal være kælne, men gerne kunne fange mus/rotter. Før kattene sendes afsted til deres nye jagtmarker, vil de blive sundhedstjekket af vores dyrlæger, testet for KatteAIDS og -Leukæmi, neutraliseret, øremærket og parasitbehandlet. For en dyrlægeundersøgt, neutraliseret, ikke-rigtig-tam-staldkat gives et bidrag på 500,-. Vi stiller selvfølgelig visse krav til kattenes nye bolig og mennesker, da kattene skal kunne tilbydes fornuftige og ansvarlige vilkår. Ønsker du én eller flere staldkatte, er du meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid (tirsdag, torsdag og søndag kl 16-18) eller pr telefon (man-fredag kl 16-17).

Læs mere

Aktuelle priser pr. 1. 3. 2022:

Killinger under 6 måneder: 1350 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1150 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Åbningstider

Klik på din lokale afdeling for at få info om åbningstider, både på internatet og på telefonen. Ønsker du at adoptere en kat, kan du blot møde op i afdelingens åbningstider. Det er ikke nødvendigt at booke en tid.

GlostrupOdenseNæstved

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

 

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.

Hvorfor adoptere en hjemløs kat?

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat. Lad os finde din nye bedste ven sammen.

Er dette din første kat? Vi hjælper dig.

Hvad koster det at have en kat? Er der noget særligt du skal være opmærksom på? Hvad har katten behov for? Læs med her.