Betingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for køb af varer på www.inges-kattehjem.dk til levering i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne.

Priser

Alle priser er inklusive moms og afgifter.

Porto/fragt

Varer under 100 g. leveres med Post Nord.

Varer over 100 g. leveres til kundens nærmeste DAO pakkeshop.

Denne løsning er valgt for at gøre forsendelsen så billig som mulig for kunden.

Levering

Der må forventes en leveringstid på 10 dage.

Varer, der kan komme i postkassen, sendes på hverdage fra dag til dag. Varer, der skal på posthuset, sendes fast hver onsdag. Varerne sendes som udgangspunkt med Post Danmark. Dog forbeholder Kattehjemmet sig retten til at sende varerne billige med anden kurer. I så fald betragtes overskydende indbetaling for forsendelse som bidrag til Kattehjemmet.

Returnering/fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på alle varer (nethandel) – regnet fra den dag, de modtages. Hvis du fortryder et køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto hurtigst muligt. Husk at medsende dit reg.- og kontonr. Omkostninger til returnering skal du selv betale.

Garanti

For alle varer købt her gælder den danske lovgivning vedr. garanti og reklamationsret.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse klik her.