Staldkatte -Odense.

Køn:Ved ikke
Race:Huskat
Type:Gårdkat
Alder:Ungkat
Farve:Diverse
Kan omgås børn:Ved ikke
Kan omgås hunde:Ved ikke
Kan omgås katte:Ved ikke

Se vilkår her

Staldkatte/ikke-tamme musejægere.

Vi er pt igang med flere projekter, hvor katteholdet er løbet løbsk, fordi der er blevet fodret men ikke neutraliset (steriliseret/kastreret). De tamme katte bliver videreformidlet på sædvanlig vis, men de sky katte kan være svære at finde hjem til. Disse kan dog være ganske værdifulde som muse-/rottefængere, og vil normalt ikke søge ind i huset.

Før kattene sendes afsted til deres nye jagtmarker, vil de blive sundhedstjekket af vores dyrlæger, testet for KatteAIDS og -Leukæmi, neutraliseret, øremærket og parasitbehandlet.

Dvs at du får et par sunde katte, som ikke kan formere sig, og derfor vil fange flere gnavere, da de ikke distraheres af hormoner, som byder dem at fokusere på formering.

En sådan dyrlægeundersøgt, neutraliseret, ikke-rigtig-tam-staldkat kan erhverves for 500,-.

Vi stiller selvfølgelig visse krav til kattenes nye bolig og mennesker, da kattene skal kunne tilbydes fornuftige og ansvarlige vilkår.

Ønsker du én eller flere staldkatte, er du meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid (tirsdag, torsdag og søndag kl 16-18) eller pr telefon (man-fredag kl 16-17).