Bliv frivillig på et af vores kattehjem

 

Vi er en dyreværnsorganisation, der er drevet af donationer og al den hjælp vi kan få fra frivillige hænder. Vi ville ikke være her uden vores frivillige, og sætter stor pris på den, tid de bruger på at hjælpe os!

Hverdagen på kattehjemmet er ofte travl og opgaverne står i kø, så vi har altid brug for ekstra hænder. Især i højsæsonen – fra maj til september – hvor vi har mange katte der venter på nye hjem, samt mange katte i vores pensionsafdelinger.

Som frivillig får du tildelt masser af ansvar og afkrævet stort engagement. Du hjælper vores dyrepassere med de daglige rengøringsopgaver, og med at gøre rent hos kattene. Det indebærer bl.a. vask af kattebakker og foderskåle, støvsugning og vask af gulv. Derudover skal kattene selvfølgelig have frisk foder og vand hver eneste dag.

Du skal være forberedt på, at det til tider kan være hårdt fysisk arbejde. Til gengæld garanterer vi, at det arbejde du laver, er formålstjenligt og givende. Som frivillig gør du en stor forskel for os, og ikke mindst for de mange voksne katte og killinger, som der selvfølgelig også er masser af tid til at nusse om.

Kontaktinfo

Telefon: (+45) 44 85 35 55
Skriv til os her.

Ejbydalsvej 260 
2600 Glostrup

CVR: 65694611
Bank: 4440-000 658 6600

Følg os

Donér til Inges Kattehjem

©inges-kattehjem.dk 2023