Få din kat passet

Inges Kattepension

På vores afdeling i Glostrup, har du mulighed for at få passet din kat i vores pension.

I vores pension kommer der hvert år mange katte; især i sommerferietiden. Kattene i vores pension opholder sig i en særlig afdeling, hvor de får deres eget bur de første par dage. Når katten er tryg, kan den komme i løbegård med de andre katte. Mere nervøse katte, eller katte der kun er vant til at bo indenfor, kan gå frit i en mindre afdeling.

Pensionen i Glostrup

Ejbydalsvej 260
DK-2600 Glostrup

Tlf. 44 85 35 55
E-mail: Klik her

Telefon- og Åbningstider (aflevering & afhentning)

Book en tid ved at ringe til os. Husk at have kattens oplysninger parat. Telefontider og åbningstider er de samme som kattehjemmets åbningstider. Se de aktuelle åbningstider her.

OBS: Der er ikke flere ledige pladser fra d. 09.07 til d. 27.07 2024

Når du afleverer din kat, skal den være rask og fri for utøj (lopper). Den skal også være vaccineret inden for det sidste år, senest 14 dage før opholdet. Desuden er det et krav, at kønsmodne katte er steriliseret eller kastreret.

NB! Husk at bestille i god tid på telefon 44 85 35 55 – især når det gælder skolebørnenes sommerferie fra slutningen af juni til midten af august.

Læs mere om hvad du kan gøre med katten, når du skal på ferie.

Priser:

Lavsæson: 105 kr. per dag.  Ved mere end én kat er prisen kr. 100 kr. per dag per kat.

Højsæson: 125 kr. per dag. Ved mere end én kat er prisen kr. 120 kr. per dag per kat. ( Uge 7+8, Påsken, Pinsen, Uge 26+27+28+29+30+31+32, Uge 42, Uge 51+52 )

I forbindelse med booking af pension betales et depositum på 300 kr. per kat. Beløbet refunderes ikke ved afbestilling eller sygdom.

I tilfælde af sygdom

Bliver katten syg under opholdet, behandles den af vores dyrlæge for ejers regning. Er der tale om alvorlig sygdom, forsøges ejer kontaktet på det telefonnummer, der er angivet på pensionsbestillingen, før behandlingen indledes.

Giardia

Giardia er en parasit der lever i kattens tarmsystem. Den giver diarré og er meget smitsomt. Vi observerer derfor alle kattes afføring i det første døgn efter ankomst til pensionen. Hvis der er tegn på dårlig afføring, foretages der en test på ejers regning. Dette koster 150 kr. Testen foretages med afføringsprøver over 3 dage og i denne periode vil katten fortsat blive holdt i bur. Er testen positiv, vil katten blive flyttet til en separat sygeafdeling og vil blive behandlet. Er den negativ, får den selvfølgelig lov til at komme på gulv med de andre, raske katte.

Stemningsbilleder fra vores kattepension