Kontakt Inges Kattehjem
Har du brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med din kat? Så udfyld nedenstående formular – vores dygtige konsulenter sidder klar for at besvare en bred vifte af spørgsmål om katte. Læs mere om vores rådgivningstjeneste her.

Har du spørgsmål om katte i vores internat, eller ønsker du at høre mere om hvordan du kan aflevere en kat hos os, bedes du ringe til os på tlf.: 44 85 35 55 – du kan se de forskellige afdelingers telefontider i menuen om os. Skriftlige henvendelser om dette vil IKKE blive besvaret.

Hold øje med nye katte på vores hjemmeside. Killingesæsonen er juni – september, men kommer som udgangspunkt ikke på vores hjemmeside, da disse får nye hjem hurtigere end vi kan nå at få dem på og af hjemmesiden. Kom derfor endelig ud og kig, eller ring til os for at høre hvad vi har siddende af killinger. Du kan ikke bestille killinger og vi giver dig heller ikke besked pr. telefon eller email, hvornår der kommer killinger.

VIGTIGT! Måske kan du finde svar her på vores hjemmeside, før du skriver til os. Vi har et Katteleksikon med svar på rigtig mange spørgsmål.

Hvilken afdeling vedrører din henvendelse?

6 + 8 =

Felter med * skal udfyldes.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt.

Pressekontakt:

Jørgen S. Petersen

Telefon: 44 85 35 55, Eller på ovenstående kontaktformular.