Støt Inges Kattehjem

En kat i nød – eller bare et godt råd

På vores hjemmeside har vi gjort meget ud af at samle information, råd og vejledning om katte. Dette finder du inde under menuen Katteleksikon. Med tiden vil det vokse sig endnu større, så du til enhver tid kan finde hjælp til lige præcis dit spørgsmål. Kan du ikke finde svar, kan du ringe til en af vores konsulenter og de vil så vidt muligt prøve at hjælpe dig. Du kan ringe til dem i vores telefontid ( se nedenfor ).

Mange af vores opkald drejer sig naturligvis om kasserede katte, som nogen har fundet og gerne vil hjælpe videre. Disse katte laver vi aftaler om at tage ind på vores kattehjem.

Vi yder også rådgivning, hvor vi vejleder ejeren at hjælpe katte med forskellige adfærdsproblemer; f.eks. hvis katten pludselig er blevet urenlig eller har svært ved at vænne sig til, at der er kommet et spædbarn til. Denne rådgivning virker forebyggende, da viden om katten og dens behov sætter ejeren i stand til at løse problemet, så katten ikke skal omplaceres. Vi gør opmærksom på at vores personale IKKE er uddannede dyrlæger og derfor i nogle tilfælde ikke vil kunne hjælpe dig.

Desuden vejleder vi i forhold til dyreværnssager, hvor nogen er blevet opmærksomme på, at en eller flere katte ikke trives i deres hjem.

Vores rådgivningstjeneste er gratis at benytte sig af, men du er altid velkommen til at støtte Inges Kattehjem med et beløb og dermed være med til at hjælpe de titusindvis af katte, vi tager hånd om hvert år. Du kan læse mere om hvordan du støtter vores arbejde her.

Rådgivningen tlf.: 44 85 35 55 – tryk 1 for Glostrup afd.

OBS:

Mandag morgen fra 10-12 er vores travleste tid på telefonen. Har du derfor et spørgsmål du ved tager tid og som godt kan vente, anbefaler vi at du ringer på andre tidspunkter i løbet af ugen.

Telefontider – rådgivning

Mandag og fredag
10.00 - 13.00
Tirsdag og torsdag
10.00 - 16.00
Søndag
Lukket
Onsdag og lørdag
Lukket