Få hjælp

Jeg kan ikke længere beholde min kat
Her er hvad du kan gøre

HAR DIN KAT BRUG FOR ET NYT HJEM?

Der kan komme et tidspunkt, hvor du ikke længere kan have din kat. Et familiemedlem kan få allergi, du kan være nødt til at skifte bolig og kan måske ikke finde et sted, hvor man må have katte, du kan blive syg osv.

Men vidste du at Inges Kattehjem, mod et mindre engangsgebyr, også kan tage imod katte, der af forskellige årsager ikke kan blive i deres nuværende hjem?  Så står du i den ulykkelige situation af du ikke længere kan beholde din kat, så kan du altid kontakte vores nærmeste afdeling her.

ER KATTEN EGNET TIL ET NYT HJEM?

• Katten er tam
• Katten lader sig håndtere uden større stress
• Katten er sund og rask

SÅDAN BYDER VI EN NY KAT VELKOMMEN.

Støt Inges Kattehjem

Hvordan foregår det, når en kat kommer på et internat?

Hos os starter de altid med at komme i et bur. Dette fordi en kat ville blive enormt skræmt og stresset, hvis den kom direkte ind at gå sammen med de andre katte. Vi skal også have muligheden for at observere at katten spiser, drikker og går på kattebakken. Men det er selvfølgelig også meget vigtigt, at katten er tjekket af vores dyrlæge og er sund og rask inden. Når de er klar, kommer de videre ud i en anden afdeling, hvor de også kan gå rundt, lege og hygge sammen med de andre katte.

Så derfor sidder vores katte altså i bur i en kortere periode, men vi gør alt for at gøre det så hyggeligt og rart for dem som muligt.

Vi vil gerne fremhæve, at alle de katte, vi tager ind til videreformidling, får et nyt hjem – og det oftest inden for de første 7 dage.