Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

Klik her for at læse mere om priser, kontakt og adoptionsinfo.

LÆS OM VORES FORHOLDSREGLER I FORBINDELSE MED CORONA HER

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
gl-Luli-190121

Luli – Glostrup

ca. 2 år

Luli mangler i den grad tag over hovedet og leder efter en sød familie, der gerne må bo i lejlighed og som vil give hende et nyt … Læs mere her »

gl-Tilde-190121
1

Tilde – Glostrup

10½ år

Dejlige Tilde er blevet hjemløs og er på udkig efter et nyt hjem, hvor hun kan få mulighed for at komme ud i den friske luft. Tilde … Læs mere her »

inbound3233344959225999618

Sigrid -Odense.

7 +

Sigrid er en kælen og rolig mis. Hun har i en længere periode tigget mad hos en dame, men damens hunde var ikke vilde med hende, så … Læs mere her »

E4CDDB36-D8EE-4520-A22B-06D06F2B1648
1

Grethe – Odense

Aug 2020

Grethe kommer sammen med Hansine fra Kerteminde. De to er killinger af en vildtlevende hunkat som holder til hos en ældre mand, der har sørget for at … Læs mere her »

272A485A-6FDD-42DC-BE43-6F415CB49DCB

Hansine – Odense

Aug 2020

Hansine kommer sammen med Grethe fra Kerteminde. De to er killinger af en vildtlevende hunkat som holder til hos en ældre mand, der har sørget for at … Læs mere her »

0466A47B-234D-40AE-9CD0-104E1136BE7B
1

Karla – Odense

Født 5/7-20

Karla er kommet på internat, da hendes familie desværre udviste tegn på allergi og fordi hun som lejlighedskat udviste tegn på at have brug for flere stimuli. … Læs mere her »

20201201_150353
1

Dex -Odense

Juli 2020

Dex er fundet ved en børnehave i Odense. Dex er en helt fantastisk lille pige. Fuld af energi, fræk og meget meget kærlig. Hun elsker sin legepind … Læs mere her »

gl_Loke_14012021
1

Loke – Glostrup

9 år

Loke er en dejlig, flot Maine Coon herre, hvis ejer desværre er gået bort. Han søger derfor et nyt og kærligt hjem. Han er kun vant til … Læs mere her »

gl_Luna_14012021
1

Luna – Glostrup

11 år

Luna er kommet ind til os, da hendes ejer skulle flytte et sted hen, hvor de ikke har mulighed for at have Luna med. Luna er en … Læs mere her »

20210114_133516
1

Solvej -Odense.

Født forår 2016

Solvej er en udpræget solokat. Hun har boet i en familie med en anden kat og en hund. Hun brød sig ikke om nogle af dem, hvilket … Læs mere her »

Hubert - januar 21
1

Hubert – Næstved d.13/01-21

Ca. 1½ år

Hubert er en skøn mild og rolig hankat. Hubert er en forsigtig kat, en kat der skal bruges lidt tid på at skabe bånd til og tillid … Læs mere her »

Yrsa - Januar 21

Yrsa – Næstved d.13/01-21

Ca. 2½ år

Yrsa er en smuk ungkat…. Hun er meget selvstændig og ved hvad hun vil og navnlig ikke vil og har en lidt klofast måde at udtrykke det … Læs mere her »

Fie og Chili - januar 21
1

Fie og Chili – Næstved d.13/01-21

Ca. 1 år

Fie og Chili er to blide og venlige hunkatte. Fie er den lidt forsigtige og afventende type, Chili er lidt mere nysgerrig og udadgående. Men for dem … Læs mere her »

CDA080D5-FD50-4708-B236-2FF0A62298BD

Pjuske – Odense

3 år

Pjuske søger et hjem, hvor der ikke stilles store krav om at han skal være social og meget kælen. Pjuske har gået herreløs i et boligområde i … Læs mere her »

5E12CBB1-960D-4CA2-A827-0B4AD0B0E464
1

Torkild – Odense

3 år

Torkild er en skøn stor fyr, der elsker opmærksomhed og at være i centrum. Torkild er oprindeligt fra et privat hjem. Hans ejer døde og Torkild endte … Læs mere her »

D0F63E0A-C9E8-4321-A37D-EFDADAC2DD02
1

Tomme -Odense.

3 år+

Tomme var i en elendig forfatning, da han blev indleveret på kattehjemmet. Efter div medicinsk behandling, fjernelse af nogle løse fortænder samt en hel masse omsorg, mad … Læs mere her »

FB_IMG_1609831632821
1

King -Odense.

Ca 3 år

King er sød og mild, men ikke særligt modig. Faktisk gør han, alt hvad han kan, for at få sine seks kilo til at se så små … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 3000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Aktuelle priser pr. 1. 1. 2020:

Killinger under 6 måneder: 1250 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1050 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Åbningstider

Klik på din lokale afdeling for at få info om åbningstider, både på internatet og på telefonen. Ønsker du at adoptere en kat, kan du blot møde op i afdelingens åbningstider. Det er ikke nødvendigt at booke en tid.

GlostrupOdenseNæstved

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

 

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.