Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

En voksen kat koster 1050 kr. – En killing under 6 måneder koster 1250 kr.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
Catlin_gl_193201
1

Catlin – Glostrup

4-6 mdr

Catlin er en utrolig dejlig og meget aktiv killing der bare venter på en familie der vil tage sig af hende. Som andre killinger er hun meget … Læs mere her »

Nanna_gl_190320
1

Nanna – Glostrup

2½ år

Nanna er en rigtig sød og kælen kat, der skal ud til lejlighed Hun har haft en lidt ustabil fortid og er derfor lidt forsigtig af sig. … Læs mere her »

bøllebob_gl_190320
1

Bøllebob – Glostrup

6½ år

Bøllebob er en lidt forsigtig hankat på 6 år der gerne vil ud til et roligt hjem med mulighed for at komme udenfor. Han er sød og … Læs mere her »

33A03205-5299-429A-8BB4-E8ED3D0B30E1

Sortemis

1-2 år

Sortemis kommer fra en kolonihave. Han blev indfanget af nogle mennesker, der kunne se at han havde et stor sår på den ene side af hovedet og … Læs mere her »

E12B700C-1B30-4E0A-86F0-1605413825B4

Miau – Odense

2015

Lille Miau er en forsigtig mis. Men hun vil utrolig gerne kæle. Miau kommende hjem skal være et kattevant et af slagsen, hvor der er tålmodighed til … Læs mere her »

90111141_882786295525609_4976509259333238784_n
1

Allan – Næstved d.17/03-20

4 ½ år

Allan er en fin lille og mild hankat. Han er kælen, kærlig og selskabelig, lidt til den forsigtige side. Han vil kunne flytte i hjem med anden … Læs mere her »

6E4A6ED8-DE16-4E96-9538-E54446754B39
1

Samira – Odense

1-2 år

Samira er fundet efterladt med sine to killinger Nakia og Shuri. Den lille familie er blevet plejet af en af vores dygtige plejefamilier. Samira killinger er for … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 3000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser:

Killinger under 6 måneder: 1250 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1050 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.