Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de katte vi har til formidling i vores 3 afdelinger. Siden opdateres dagligt, så snart kattene er klar til formidling kan du se dem her på siden, og så snart kattene har fået et nyt hjem noteres det også på siden.

Dette er dog ikke ensbetydende med at katten ikke kan være formidlet netop som du er på vej til Kattehjemmet, men det er den risiko alle løber. Desværre kan vi ikke tilbyde at reservere katten du har set på hjemmesiden, det er jo først når du er kommet til Kattehjemmet og I har set hinanden an, at vi kan acceptere/godkende adoptionen.

Du skal ikke booke tid til at besøge vores katte. Man er velkommen til at komme forbi i vores åbningstid uden forudgående aftale.

Killinger, killinger, killinger…………..

Dem er der mange der ønsker, men husk at vi har mange skønne voksne katte på Kattehjemmet, der også ønsker sig et nyt kærligt hjem. Der er mange fordele ved at adoptere en voksen kat. Tit kan vi bedre vurdere om en voksen kat er en kælepot og om den er god til børn.

➡️ Og husk- en voksen kat har også engang været en lille killing 😉

Klik her for at læse mere om priser, kontakt og adoptionsinfo.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
api-62fa73ad689f1

Svala (M9) – Odense

3 mdr

Svala vil gerne lige se tingene og folk lidt an, men nysgerrigheden vinder hurtigt overfor forsigtigheden, og så kommer hun gerne hen for at lege og putte.

api-62fa6fe251124

Vivian (M9) – Odense

2 år

Vivian er blid og kælen. Vivian ankom til kattehjemmet m 4 killinger. Hele familien har været i pleje, og nu er killingerne klar til nye hjem. Det … Læs mere her »

api-62fa6db86a508

Ella – Odense

3 mdr

Ella er født på landet og glæder sig til at komme udendørs i egen have igen. Hun er lidt forsigtig, så kommende tjener skal indstille sig på, … Læs mere her »

api-62fa6cc5165dd

Jessie – Odense

3 mdr

Jessie er en skøn og sjov lille pige. Hun kan være meget verbal -særligt når hun mangler underholdning eller er utilfreds.

api-62fa648377954
api-62fa1b81e5bf2

Mille – Odense

1 år

Mille er sød og rolig. Hun er ret imødekommende overfor alle flinke folk, som giver sig tid til at snakke med hende.

api-62fa19c00bb74

Puma – Næstved

6 år

Meget familieegnet kælen og venlig hankat. Han nye hjem skal være et sted hvor naboer er indstillet på at Puma kigger forbi, for han er vant til … Læs mere her »

api-62f92e0696b5e

Gubby – Odense

4 år

Gubby er meget kælen og kan godt komme til at hapse en lidt i hånden, hvis hun synes, at man stopper kæleriet, før hun er klar. Gubby … Læs mere her »

api-62f9085bd38fc
1

Baloo – Odense

2 mdr

Banjo, Baloo,Bonnie og Bonita er født hos en autoophugger. De har været i pleje, og er blevet et par skønne kælne hyggemisser, men de kan også lege … Læs mere her »

api-62f8c797a1921
1

Arne – Glostrup

2 år

Forsigtige Arne er nu klar til at finde sin nye familie. Arne synes, det er ret farligt at være på internat, så han viser ikke sit sande … Læs mere her »

api-62f61faa788c3

Maja – Glostrup

Ukendt - Indekat

Søde Maja er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er kommet til os, da tidligere ejer skulle flytte og ikke kunne have hende med. … Læs mere her »

api-62f8baab53980
1

Puma – Glostrup

5 mdr

INDEKAT ELLER HUS MED HAVE Skønne Puma er nu klar til at finde sin nye kærlige familie. Han er en virkelig dejlig dreng, som bare elsker opmærksomhed. … Læs mere her »

api-62f8c1160db75
1

Shamash – Glostrup

7 år

HUS MED HAVE Forsigtige Shamash er nu klar til at finde sin nye kærlige familie. Han er en lidt forsigtig fyr, hvorfor han også søger et roligt … Læs mere her »

api-62f8de6a30098
1

Eddie – Glostrup

7 år

INDEKAT Snakkende Eddie er nu klar til at finde sin nye familie. Han er en virkelig skøn kat. Eddie elsker opmærksomhed og er ikke bleg for at … Læs mere her »

inbound7363364136404384962

Killinger

12-15 uger

PGA SYGDOM BLANDT PERSONALET ER ODENSEAFD IKKE OPDATERET, MEN VI HAR ADSKILLIGE KILLINGER KLAR TIL ADOPTION.  

api-62f8c3da9fdda
1

Valde – Glostrup

5 år

HUS MED HAVE Forsigtige Valde er nu klar til at finde sit nye hjem. Han søger et roligt hjem uden børn eller andre dyr. Valde er kommet … Læs mere her »

api-62f23d4bbd9e5

Illo – Næstved

En rigtig fin og meget omgængelig hunkat i sin bedste alder. Hun er småsnakkende og hyggelig at have omkring sig. En oplagt familiekat.

api-62fa4d3bc9d3b
1

Lilly – Glostrup

1 år

RESERVERET TIL NYT HJEM Lilly og Milo er nu klar til at finde deres helt egen kærlige familie. De er kommet ind til os pga. manglende tid … Læs mere her »

api-62f6276c5245d

Bandit – Glostrup

8 år - Udekat

Bandit leder nu efter sit nye dejlige hjem, hvor han skal have adgang til udelivet. Bandit er nysgerrig og vil gerne lege til tider.. Han kan dog … Læs mere her »

api-62fa4dc46edef
1

Milo – Glostrup

1 år

RESERVERET TIL NYT HJEM Milo og Lilly er nu klar til at finde deres helt egen kærlige familie. De er kommet ind til os pga. manglende tid … Læs mere her »

api-62f626c3eb50f

Alberto – Glostrup

1 år - Udekat

Søde Alberto er nu klar til at finde sin nye familie. Han kom ind hos os, da han var dumpet i sin transportkasse. Alberto er super sød, … Læs mere her »

api-62f8c9e39ce1f
1

Coco – Glostrup

7 år

Udekat. Snakkende Coco er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er en rigtig sød pige, som gerne vil nusses og have kærlighed. Coco har … Læs mere her »

api-62f90d64ccb98
1

Whitney – Odense

3 mdr

Whitney er en sød og kælen frøken, som både kan lave ballade og kæle, når tiden er til den slags. Hun er fundet alene, men har været … Læs mere her »

api-62f51e94bdb6a

Gyda – Odense

1 år

Gyda er en rolig dame, som er god til, at sørge for at få opmærksomhed og kæl. Hun vader bare ubekymret hen til alle med hænder. Da … Læs mere her »

api-62e9274426fce

Mona – Odense

1 år

Mona er sød og blid, så søger du en hyggemis, er hun et godt bud. Mona har opfostret 3 killinger, som nu er klar til nye hjem, … Læs mere her »

api-62f626ae2f5de

Henrik – Glostrup

2 år - Udekat

Skønne Henrik er nu klar til at finde sin nye familie. Han er en virkelig dejlig dreng, som elsker at være omkring sine mennesker. Han elsker at … Læs mere her »

api-62f24c8319ba0

Cleo – Næstved

9 år

Cleo er en meget selvkørende og bestemt ældre dame. Hun leder efter et sted hvor hun kan være primært musefanger og lejlighedsvis selskabskat. Hun er kun til … Læs mere her »

api-62e0f7cd7f626

Speedy Shy – Odense

3 mdr

SpeedyShy er sammen med sine 2 søskende født af en vildtlevende hunkat. De tre er blevet socialiseret og er nu klar til at få deres eget hjem. … Læs mere her »

api-62e93d664820a

Olive (M6) – Odense

1 år

En herlig inteligent familiekat! Skønne, kælne Olive ankom til kattehjemmet som nybagt mor i foråret. Hun var enormt skravlet og sølle, og kæmpede med et massivt parasitangreb. … Læs mere her »

api-62f903f971d54
1

Batman – Odense

4 år

Skønne store Batman er desværre kommet retur fra et hjem, hvor han skulle bo sammen med 2 andre katte. Han blev ret hurtigt meget dominerende overfor de … Læs mere her »

api-62e0f6731bc7d

Tuttetot – Odense

3 mdr

Tuttetot er søster til SpeedyShy. HUn har været den modigeste i kuldet og klar på at undersæge alt nyt. Hun er en super sød og kærlig killing, … Læs mere her »

api-62fa18c88947e

Tammie – Odense

3 mdr

Klar til nyt hjem 28 juli. Tammie er lige som sine søskende fundet på en autoophuggerplads, hvor han er født. Han er stadig lidt skeptisk overfor alle … Læs mere her »

api-62fa187df18a7

Naia – Odense

3 mdr

Klar til nyt hjem 26 juli. Naia er født hos en autoophugger. Hun er meget bange og hvæser gerne af os, for en sikkerheds skyld. Med forståelse … Læs mere her »

api-62f90cdbed23d
1

Ani – Odense

3 mdr

Klar til nyt hjem 28 juli. Ani er vokset op hos en autoophugger. Hun er meget forsigtig, og skal ud i et hjem, hvor der kan tilbydes … Læs mere her »

api-62e0f68ad9c93

Sulajma – Odense

1 år

Lille Sulajma er fundet løbende rundt på en stor trafikeret vej i Odense – Hun var meget forvirret og utryg. Nogle søde mennesker fik hende taget med … Læs mere her »

20210601_175343

Staldkatte -Odense.

Ungkat

Staldkatte/ikke-tamme musejægere. Vi får i forbindelse med katteprojekter af og til indbragt katte, der viser sig ikke at være helt tamme. Disse katte kan være svære at … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 3000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Aktuelle priser pr. 1. 3. 2022:

Killinger under 6 måneder: 1350 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1150 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Åbningstider

Klik på din lokale afdeling for at få info om åbningstider, både på internatet og på telefonen. Ønsker du at adoptere en kat, kan du blot møde op i afdelingens åbningstider. Det er ikke nødvendigt at booke en tid.

GlostrupOdenseNæstved

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

 

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.