Her kan du se de katte vi har til formidling i vores 3 afdelinger. Siden opdateres dagligt, så snart kattene er klar til formidling kan du se dem her på siden, og så snart kattene har fået et nyt hjem noteres det også på siden.

Dette er dog ikke ensbetydende med at katten ikke kan være formidlet netop som du er på vej til Kattehjemmet, men det er den risiko alle løber. Desværre kan vi ikke tilbyde at reservere katten du har set på hjemmesiden, det er jo først når du er kommet til Kattehjemmet og I har set hinanden an, at vi kan acceptere/godkende adoptionen.

Du skal ikke booke tid til at besøge vores katte. Man er velkommen til at komme forbi i vores åbningstid uden forudgående aftale.

Killinger, killinger, killinger…………..

Dem er der mange der ønsker, men husk at vi har mange skønne voksne katte på Kattehjemmet, der også ønsker sig et nyt kærligt hjem. Der er mange fordele ved at adoptere en voksen kat. Tit kan vi bedre vurdere om en voksen kat er en kælepot og om den er god til børn.

➡️ Og husk- en voksen kat har også engang været en lille killing 😉

Klik her for at læse mere om priser, kontakt og adoptionsinfo.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
api-6380cbe04aea3

Morten – Glostrup

8 år - Udekat

Morten leder efter sit nye hjem, hvor han skal have mulighed for at komme udenfor. Morten er en aktiv, men alligevel rolig kat, der elsker at være ude. Han har desværre været traumatiseret af brand i huset. Morten er meget kælen. Han er meget madglad. Han kan godt bæres og vil gerne ligge på skødet og elsker at blive nusset på maven. Han kan godt markere, når han ikke længere vil kæles, men det er dog meget sjældent. For det meste går han, når han ikke længere vil mere.

api-6380c95de0e4f

Pelle – Glostrup

1 år - Indekat

Pelle er blevet hjemløs og leder efter et godt nyt hjem, som fint kan være i en lejlighed. Pelle er lidt reserveret og forsigtig til tider, men er ellers nysgerrig, legesyg. Han kan rigtig godt lide huler. Han opsøger mennesker og selskab. Han er meget snakkesalig. Han har en vane med at drikke af hanen.Pelle er vant til altan og trives som indekat. Der er forsøgt at gå med ham i snor, men han brød sig ikke om det, da han er meget forsigtig. Pelle sidder ikke på skødet, men vil gerne putte om aftenen i sengen. Han elsker at blive børstet og aktivitets-legetøj når han er alene hjemme.

api-6380c3e3412ab
1

Tommy (Valle) – Glostrup

12 uger

>>>>>  TOMMY HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Tommy er en meget energisk dreng med krudt i numsen. Han er meget kærlig og vil gerne nusse når han lige er færdig med at lege. Han spinder højlydt og elsker at være midtpunkt. Han vil trives godt som udekat når han er gammel nok til dette. Tommy blev fundet sammen med sine 4 andre søskende og har været i plejefamilie. Men nu er han klar til at finde sin nye familie der kan give ham en masse kærlighed. Lyder Tommy som en killing for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

api-6380c0b484702
1

Hr. Nillson – Glostrup

12 uger

>>>>>  HR. NILLSON HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Hr. Nillson er en skøn dreng som elsker at nusse, putte og få opmærksomhed. Han er meget social og nysgerrig men han også lidt forsigtig. Han skal derfor ikke ud til helt små børn. Han blev fundet sammen med sine 4 andre søskende og har været i plejefamilie. Men nu er han klar til at finde sin nye familie der kan give ham en masse kærlighed. Lyder Hr. Nillson som en killing for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

api-6380a7027a9f7

Amy – Glostrup

4 mdr. - Udekat

Forsigtige Amy er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er fundet dumpet i en kasse i Kalundborg. Hun virker til at mangle lidt socialisering, da hun virker lidt bange for os mennesker. Dog kan man godt få lov at nusse lidt med hende, hvis man lige bruger lidt tid sammen med hende. Hun leder efter et roligt hjem uden små børn. Hun skal have adgang til en have i sit nye hjem. Kan du tilbyde hende et roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

api-6381ff67384da

Simba – Glostrup

1 år

Skønne Simba og Diva er nu klar til at finde deres nye familie sammen. De er en smule trykket af at være på internat, så de viser ikke rigtig deres sande jeg endnu. Tidligere ejer beskriver Diva som en rigtig kælepot, som elsker at være omkring sine mennesker. Hun er en meget tålmodig pige, som er ok med børn. Diva er dog den mest forsigtige af de to, hvor Simba fører an. Simba er også en skøn dreng med masser af mod på livet. De skal dog begge lige se tingene an. Kan du tilbyde dem et kærligt hjem med masser af tid, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid.

api-6381ff1f6769f

Diva – Glostrup

1 år

Skønne Diva og Simba er nu klar til at finde deres nye familie sammen. De er en smule trykket af at være på internat, så de viser ikke rigtig deres sande jeg endnu. Tidligere ejer beskriver Diva som en rigtig kælepot, der elsker at være omkring sine mennesker. Hun er en meget tålmodig pige, som er ok med børn. Diva er dog den mest forsigtige af de to, hvor Simba han fører an. Simba er også en skøn dreng med masser af mod på livet. De skal dog begge lige se tingene an. Kan du tilbyde dem et kærligt hjem med masser af tid, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid.

api-637fa62f3ca26

Bølle – Odense

16 uger

Bølle er en ung frisk kat, der er afleveret til kattehjemmet, da hans ejer ikke synes at de kunne give ham optimale forhold. Bølle er legesyg og vil meget gerne lege med drillepind. Han kan godt lide kontakt og vil gerne ligge tæt på sine mennesker. Bølle skal til et hjem med ude mulighed.

api-637f51efeb882

Bella – Odense

12 uger

Bella er en sød, legesyg og kontaktsøgende killing, som blev fundet på egen pote udenfor og kom derfor ind på kattehjemmet. Bella er nu klar til finde sit forevigt hjem. Hun er vant til at komme ud, så hun søger et hjem hvor der på sigt er mulighed for at dette, når hun er gammel nok.

api-637e1a60f1075

Mischa – Næstved

3 år

Stor og flot hunkat, venlig og kælen men også en dame der ved hvad hun vil og ikke vil.

api-637f83b277537
1

– Næstved

12 uger

Kom og besøg mig på kattehjemmet i åbningstiden hvis du har mulighed for at tilbyde mig et hjem.

api-637e09ce8d5c1

Cookie – Næstved

1 år

Blid og venlig pigemis. Meget tillidsfuld og kælen

api-637e046d507be

Lurifax – Næstved

4 mdr

Smuk, legesyg og meget livlig.

api-637e02686763c

Charlie – Næstved

9 mdr

Smuk og meget meget kælen og kærlig hankat. Charlie har en formentlig tidlig skade på hornhinden på venstre øje. Men det er ikke noget der hæmmer ham, og efter dyrlægens udsagn heller ikke noget der vil udvikle sig.

api-637cc76a48d30

Oscar – Odense

6 mdr

Oskar kommer fra et privat hjem. Vi ved ikke ret meget om ham, da hans tidligere ejer havde meget svært ved at tale dansk, engelsk eller et sprog vi kunne forstå. Oskar er en fin frisk fyr, der er aktiv og glad. Han er lige ved at vænne sig til de andre katte på internatet, han vil gerne snakke med dem, men det er også lidt farligt synes han.

api-637cc0feae7b9

Memira – Odense

2 år

Memira er ankommet til internatet sammen med sine to halvstore killinger Mads og Bertram. Hun er kommet tilløbende til nogle mennekser som har fodret hende og killingerne, men som ikke havde mulighed for at beholde familien. Memira er en sød og rolig kat. Hun er ikke umiddelbart interesseret i de andre katte på kattehjemmet. Hun skal til et hjem med ude muligheder.

api-637cc2771cc73

Clara – Odense

4 år

Søde Clara kommer fra et privat hjem, hvor hun ikke længere havde mulighed for at blive. Hun har været vant til at bo i et roligt hjem sammen med andre katte. Her har hun også haft mulighed for at kunne komme udendørs. Clara er en lidt forsigtig kat. Hun har brug for at vænne sig til nye omgivelser og nye mennesker. Når man vinder hendes tillid åbner hun op for sin personlighed.

api-637cc2fbafa75

Moana – Odense

17 uger

Moana er en super sød og kærlig lille pige. Hun er fundet i et område, hvor hun har holdt til gennem noget tid. Grundig fremlysning har ikke ført til noget. Moana er helt ny på internatet og er lige ved at vænne sig til de andre katte. Hun er en blid og kør kat.

api-637cbf3acb388

Garfield – Odense

4 år

Garfield kommer fra et hjem, hvor der ikke længere var tid til ham. Hans tidligere ejer fortæller: Garfield er en social kat som snakker både med fremmede og venner af hjemmet. Han kan godt lide at snakke og blive nusset. Han har boet sammen med en anden kat, men vi tror at et liv som enekat vil passe bedre til Garfield. Når Garfield er nysgerrig kan han finde på at stå på bagben og kigge rundt (ligner et desmerdyr/Timon fra løvernes konge). Garfield er født med korte forben og lidt længere bagben, halv dværgvækst. Han har masser af personlighed og man kan ikke lade være at holde af ham. Han er vant til at komme ud i en lukket have og han elsker at sole sig og ligge på lur efter sommerfugle og andre insekter som han prøver at fange med sine korte spring.

api-637cc3b8b8728

Ozzy – Odense

6 mdr

Ozzy er privat indleveret. Han er for nylig overtaget fra et hjem, hvor han boede som indekat sammen med en anden kat. Det fungerede ikke for Ozzy at være indekat, så nu leder vi efter et hjem, hvor han kan komme udendørs, når han har vænnet sig til sine nye ejer og sit nye hjem. Ozzy er en sød kat, der er ret aktiv. Han vil dog også gene putte, når han har krudtet af.

api-6380d06da699c
1

Mishka – Glostrup

1 år - Udekat

>>>>>  MISHKA HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Lidt forsigtige Mishka er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er en rigtig sød pige, når hun føler sig tryg. Hun vil rigtig gerne nusses og have kærlighed. Hun søger efter et roligt hjem uden små børn, men er nok ok med store, rolige og kattevante. Kan du tilbyde hende et kærligt og roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

api-637c923dc97b8

Kuro – Glostrup

8 år - Udekat

Søde Kuro er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er kommet ind, da hun ikke trives med sin søster i tidligere hjem, derfor søger de også efter et hjem hver for sig. Hun er en lidt forsigtig pige i starten og har altid været lidt frygtsom ved høje lyde eller hurtige bevægelser. Derfor søger hun også efter et roligt hjem uden børn eller andre dyr. Kuro elsker at være udenfor, men sover også gerne i sengen eller sofaen. Hun er kælen og kærlig, når hun føler sig tryg. Desuden er hun rigtig madglad. Kan du tilbyde hende et roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

api-637cf68e2d715
1

Daisy – Glostrup

3 mdr. - Indekat

>>>>>  DAISY HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Forsigtige Daisy er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er fundet herreløs uden mor eller søskende. Vi ved ikke så meget om hende andet end, at hun er lidt trykket af at være på internat, men hun vil gerne nusse og have opmærksomhed, når hun lige har set en an. Daisy leder efter et roligt hjem uden små børn, men er nok ok med store, rolige og kattevante. Kan du tilbyde hende et roligt og kærligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

api-637f770429e78

Mads – Odense

5 mdr

Mads og Bertram er sammen med deres mor Memira blevet indleveret til internatet. Den lille familie har haft en svær start. Mor Memira har født sine killinger og har herefter taget dem med til finders ejendom. Til en start var killingerne meget skræmte og slet ikke socialiseret på mennesker, men finder har brugt tid på at gøre dem mere tamme. Mads og Bertram er kommet langt. De besidder dog stadig en sund skepsis overfor mennesker, men vil gerne snakke og kæle, når de lige får tid til at vænne sig til os.

api-63750b794a14d

Bertram – Odense

4 mdr

Bertram og Mads er sammen med deres mor Memira blevet indleveret til internatet. Den lille familie har haft en svær start. Mor Memira har født sine killinger og har herefter taget dem med til finders ejendom. Til en start var killingerne meget skræmte og slet ikke socialiseret på mennesker, men finder har brugt tid på at gøre dem mere tamme. Mads og Bertram er kommet langt. De besidder dog stadig en sund skepsis overfor mennesker, men vil gerne snakke og kæle, når de lige får tid til at vænne sig til os.

api-6374d69a190c0

Lucy – Næstved

1 år

Smuk og kælen hunkat. Hun er semilanghåret og pelspleje skal påregnes.

api-6374d63654810

Milo – Næstved

6 mdr

Livlig og energisk lille hankat. Kælen og imødekommende. Velegnet som familiekat også til hjem med mindre børn.

api-6373afc07ba66

Shanty – Odense

1 år

Shanty er en sjov og hyggelig dame. Hun er sød og nem og ønsker sig et hjem med søde mennesker og en dejlig have.

api-63613a696e102

Gustav – Glostrup

5 år - Udekat

Gustav er nu klar til at finde sin nye familie. Han er en lidt forsigtig kat i starten, men når han føler sig tryg, så er han en utrolig sød og kælen dreng. Han er meget social og ligger gerne på skødet. Gustav har det okay med andre katte. Han har boet sammen med anden kat før. Lyder Gustav som noget for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

api-637f94a57923d
1

Bernhard – Glostrup

4 år - Udekat

>>>  BERNHARD HAR FÅET NYT HJEM  <<<<<

api-637f732092bd5
1

Arnold – Glostrup

5 år - Udekat

>>>>>  ARNOLD HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Sjove Arnold er klar til at finde sin nye familie. Hos os var han først forsigtig, men nu vinder hans søde og sjove personlighed endelig frem. Arnolds tidligere familie beskriver ham som en utrolig sød og kælen kat, som elsker opmærksomhed. Han sover gerne i sengen eller på sofaen. Han er ikke glad for små børn, derfor søger han efter et hjem uden børn. Arnold skal have adgang udelivet i hans nye hjem. Kan du tilbyde ham et roligt og kærligt hjem, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

api-637a096dd7547

Macmis – Glostrup

2 år - Udekat

Forsigtige Macmis er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er fundet ved en Mc Donalds sammen med sine killinger. Vi ved derfor ikke så meget om hende. Her hos os er hun meget forsigtig og vil ikke rigtig nusses. Hun vil kræve tid og tålmodighed og en masse kærlighed. Hun skal have mulighed for at komme udenfor i sit nye hjem, dog først når hun føler sig helt tryg. Kan du tilbyde hende et roligt og kærligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

api-6380d831cd6a4
1

Askepot – Glostrup

1 år

>>>>>  ASKEPOT HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Forsigtige Askepot er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er fundet sammen med sine to killinger. Hun er en lidt forsigtig pige, som lige kræver lidt tid før hun føler sig tryg. Hun søger derfor efter et roligt hjem uden små børn, hvor hun med tiden kan få lov til at komme ud og nyde udelivet. Har du tid, tålmodighed og en masse kærlighed at give, så kom gerne ud og mød Askepot i vores åbningstid.

api-63725644470ee

Blue Bird – Odense

16 uger

Blue Bird er meget forsigtig og søger et hjem med kærlige forstående mennesker og en dejlig have. Han har været igennem et længere sygdomsforløb her på kattehjemmet, men har nu endelig fået lov til at flytte ud i et nyt hjem -og det trænger han meget til.

api-63725611bac33

Black Bird – Odense

16 uger

Black Bird er meget forsigtig og søger et hjem med kærlige forstående mennesker og en dejlig have. Han har været igennem et længere sygdomsforløb her på kattehjemmet, men har nu endelig fået lov til at flytte ud i et nyt hjem -og det trænger han meget til.

api-6360f4781c30f

Joey – Glostrup

4 år - Udekat

Forsigtige Joey er nu klar til at finde sin nye familie. Han synes, det er lidt farligt at være på kattehjem, så derfor viser han ikke sit sande jeg, når man snakker med ham. I følge hans tidligere ejer, så skulle han være sød og meget snakkende. Han er en kælen fyr, når han føler sig tryg, dog kan han ikke lide at blive rørt på maven eller at blive løftet på. Han elsker at putte i sofaen eller i sengen. Han nyder at have adgang til udelivet og lystrer sit navn, når man gerne vil have ham ind igen. Han skal ikke ud til små børn, men er nok ok med store og rolige børn. Han skal ikke ud til andre katte. Lyder Joey som noget for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid.

api-636e4c8a1f8b8

Gårdmisser – Glostrup

5 mdr. - Gårdkat

Gård/stald søges til 2 ungkatte. De er slet ikke vant til mennesker og derfor søger de også efter et sted, hvor de kan være udenfor og evt hjælpe med at holde musebestanden nede. Så har du en gård eller andet, hvor de kan være og hvor du vil sørge for ly for vind og vejr og selvfølgelig for foder og vand, så kom gerne ud til os i vores åbningstid og få en snak med os.

api-636e4ccab10bb

Gårdmis – Glostrup

5 mdr. - Gårdkat

Gård/stald søges til 2 ungkatte. De er slet ikke vant til mennesker og derfor søger de også efter et sted, hvor de kan være udenfor og evt hjælpe med at holde musebestanden nede. Så har du en gård eller andet, hvor de kan være og hvor du vil sørge for ly for vind og vejr og selvfølgelig for foder og vand, så kom gerne ud til os i vores åbningstid og få en snak med os.

api-6365105b8428d

Anemone – Glostrup

2 år - Udekat

Forsigtige Anemone er nu klar til at finde sin nye familie. Hun er blevet fundet dumpet i en papkasse i et sommerhusområde i Farum. Hun har sine 3 killinger med sig, som nu er store nok til at finde deres egne familie. Hun er en lidt forsigtig pige, som lige skal se det hele an. Når hun føler sig tryg vil hun gerne nusses. Hun leder efter et roligt hjem uden små børn og med adgang til udelivet. Kan du tilbyde hende et roligt hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

api-637a0e85f3bb7
1

– Næstved

14 uger

Kom og besøg mig på kattehjem i åbningstiden hvis du har mulighed for at tilbyde mig et hjem.

api-637f7939e86d4

Merlin – Odense

1 år

Merlin er en sød og blid fyr, som ikke gør et stort væsen af sig, men bliver enormt glad, hvis der kommer nogle kælehænder i nærheden af hans store runde ansigt. Merlin dukkede pludselig op hos en dame på landet. Damens kat kunne ikke lide ham, og i starten holdt Merlin sig på en vis afstand af både damen og hendes kat. Med tiden fandt han dog ud af, at hun faktisk var rigtig flink, og begyndte stille og roligt at komme tættere og tættere, for til sidst at vise sig fra sin kælne side.

api-637f76d0e1569

Gandalf – Odense

5 år

Gandalf er indbragt på internatet fordi hans ejer er flyttet og ikke har mulighed for at tage ham med. Han har boet i et sommerhusområde sammen med andre katte og været vant til at være en del udenfor. Gandalf er vældig sød og kontaktsøgende og ønsker man sig en stor kat, er han et godt bud.

api-637f596ddb44f

Claes – Odense

2 år

Søde Claes er en dejlig stor hankat. Han har tidligere haft et hjem, men ejer er flyttet og har efterladt ham til sin egen skæbne. Heldigvis var der nogle søde naboer som har holdt øje med ham og har bragt ham ind på internatet. Selvom Claes kun har været kort tid på internatet har han allerede charmeret os alle. Han har et skønt sind.

api-637f7566def85

Molly – Odense

1 år

Molly er en super sød og aktiv kat. Hun er er meget nysgerrig og klar på kontakt. Molly kommer fra et privat hjem, hvor tidligere ejers papegøje og Molly ikke fungerede sammen. Derudover synes tidligere ejer at det vil være fint for Molly at komme ud i et hjem, hvor der er mulighed for at hun kan komme udendørs.

api-6374d65e02ab7

Tinka – Næstved

4 mdr

Fin, nysgerrig og meget tillidsfuld lille kattekilling. Hun er opflasket af mennesker og er meget præget på af det. Hun SKAL derfor i et hjem med en anden killing eller til et hjem med en ungkat.

api-637f7dc36da2c
1

Mis Mio – Glostrup

2 år - Udekat

>>>>>  MIS MIO HAR FÅET NYT HJEM  <<<<< Mis Mio er en sød dreng, som kræver meget aktivering og stimulering. Leder du efter en social kat til at blive en del af din familie, så kan Mis Mio være lige noget for dig. Mis Mio skal ikke ud til små børn og han vil ikke trives med andre katte. Han har oprindelig være indekat, men har prøvet at være udekat i kolonihavehus. Derfor søger han nu et hjem som udekat, da han ikke trives i en lejlighed mere. Han kan finde på at nappe, når man nusser med ham, så ny ejer skal være indstillet på dette. Vi forestiller os, at han med den rigtige stimulering kan vokse fra dette. Lyder han son en kat for dig, så kom gerne ud og hils på ham i vores åbningstid.

api-6367ca79d9dc5

Theo – Odense

6 mdr

Theo er sammen med bror Kenzo kommet fra et privat hjem, hvor der ikke var mulighed for at de kunne blive. De to er lidt forsigtige, men meget søde og kælne. De virker som nogle meget milde katte.

api-6355067302f1e

Kenzo – Odense

5 mdr

Kenzo er sammen med bror Theo kommet fra et privat hjem, hvor der ikke var mulighed for at de kunne blive. De to er lidt forsigtige, men meget søde og kælne. De virker som nogle meget milde katte.

api-637f7a54d0a0c

Noir – Odense

6 mdr

Noir er sammen med bror Linus og søster Mischa fundet på Ærø. De to drenge er særligt glade for hinanden og skal derfor ud i samme hjem. De er nogle rigtig dejlige og meget skønne unge herrer, der ved første møde kan virke lidt tilbageholdende. De vil nok egne sig bedst til et roligt hjem, hvor der er mulighed for at de kan komme udendørs.

api-637f7a8822abd

Linus – Odense

6 mdr

Linus er sammen med bror Noir og søster Mischa fundet på Ærø. De to drenge er særligt glade for hinanden og skal derfor ud i samme hjem. De er nogle rigtig dejlige og meget skønne unge herrer, der ved første møde kan virke lidt tilbageholdende. De vil nok egne sig bedst til et roligt hjem, hvor der er mulighed for at de kan komme udendørs.

api-637f58b0747ad

Stella – Odense

4 år

Stella har gået og set sølle ud i Birkum. Stella var øremærket ved ankomst, men vi har trods et meget stort detektiv arbejde ikke fundet frem til en ejer. Derfor skal Stella nu have en chance for at finde sig et godt og trygt hjem, hvor hun kan få opmærksomhed og kontakt. Hun er en rigitg sød og kælen kat og vi leder efter et hjem, der har god kattekendskab. Vi ved af gode grunde ikke hvor gammel Stella er, men vi vurderer at hun er mere end 3 år.

20210601_175343

Staldkatte -Odense.

Ungkat

Staldkatte/ikke-tamme musejægere. Vi får i forbindelse med katteprojekter af og til indbragt katte, der viser sig ikke at være helt tamme. Disse katte kan være svære at finde nye hjem til og vi prøver derfor at få dem sendt ud som ‘arbejdende’ katte til steder, hvor der ikke er krav om at kattene skal være kælne, men gerne kunne fange mus/rotter. Før kattene sendes afsted til deres nye jagtmarker, vil de blive sundhedstjekket af vores dyrlæger, testet for KatteAIDS og -Leukæmi, neutraliseret, øremærket og parasitbehandlet. For en dyrlægeundersøgt, neutraliseret, ikke-rigtig-tam-staldkat gives et bidrag på 500,-. Vi stiller selvfølgelig visse krav til kattenes nye bolig og mennesker, da kattene skal kunne tilbydes fornuftige og ansvarlige vilkår. Ønsker du én eller flere staldkatte, er du meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid (tirsdag, torsdag og søndag kl 16-18) eller pr telefon (man-fredag kl 16-17).

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 3000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Aktuelle priser pr. 1. 3. 2022:

Killinger under 6 måneder: 1350 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1150 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Åbningstider

Klik på din lokale afdeling for at få info om åbningstider, både på internatet og på telefonen. Ønsker du at adoptere en kat, kan du blot møde op i afdelingens åbningstider. Det er ikke nødvendigt at booke en tid.

GlostrupOdenseNæstved

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

 

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.