Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

Klik her for at læse mere om priser, kontakt og adoptionsinfo.

LÆS OM VORES FORHOLDSREGLER I FORBINDELSE MED CORONA HER

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
gl-Eragon-130421
1

Eragon – Glostrup

Ca. 1 år

Eragon er en staldkat, der er blevet hjemløs og nu savner et nyt godt hjem, hvor han kan fortsætte sit liv, som udpræget udekat. Eragon er ikke … Læs mere her »

gl-Saphira-120321
1

Saphira – Glostrup

Ukendt

Lille Saphira hat været vant til at bo udendørs og har fået mad af en sød mand. Nu vil hun gerne have sig et roligt fast hjem, … Læs mere her »

FF3B0074-396A-4352-96F7-BFA32DD8F948
1

Luke – Odense

Fra aug 2020

Vores lille Luke er en charmetrold. Han er fundet i et boligområde i en lille landsby, hvor han har gået omkring et stykke tid. Han trænger til … Læs mere her »

inbound2111814877780684340

Mouritz -Odense.

4+ år

Søde blide Mouritz var fuldstændig udhungret, da han ankom, så den første tid på kattehjemmet gik med at spise en masse små måltider og restituere. Efter en … Læs mere her »

20210406_175105
1

Kaj – Odense.

Ca 2 år

Kaj er en utroligt kælen og imødekommende basse. Han kan næsten ikke komme hurtigt nok igang med at kæle, når man kommer ind til ham, og hvis … Læs mere her »

gl-Antony-Bridgerton-090421
1

Antony Bridgerton – Glostrup

10 måneder

Antony søger sammen med sin søster Daphne et nyt kærligt hjem, da deres ejer ikke kunne have dem længere. Antony er en nem, sød og kælen kat. … Læs mere her »

gl-Daphne-Bridgerton-090421
1

Daphne Bridgerton – Glostrup

10 måneder

Daphne søger sammen med sin bror Antony et nyt kærligt hjem, da deres ejer ikke kunne have dem længere. Daphne er lidt forsigtig, men ellers sød og … Læs mere her »

gl-Arya-090421

Arya – Glostrup

Ukendt

Arya er tilløbet en gård i Tisvildeleje og mangler et nyt hjem, der helst skal være på en gård eller lignende. Bortset fra ovenstående ved vi ikke … Læs mere her »

received_1919383974875718
1

Chi og Ryo -Odense.

August 2020

Chi og Ryo er indleveret fra et privat hjem, da der opstod alvorlig allergi. Chi og Ryo skal blive sammen, da de er meget glade for hinanden. … Læs mere her »

B75541D7-F164-49B2-8514-F10F7AFC2ED0
1

Morgan -Odense

3+

Morgan ligner en gammel pirat, og den lidt kække attitude kan han også mønstre, når han er i humør til det. Morgan vil rigtig gerne kæle og … Læs mere her »

Sava - Marts 21
1

Sava – Næstved d. 15/03-21

Mellem 3-5 år

En smuk og kælen hunkat. Opsøgende og tillidsfuld.

Tarzan - marts 21
1

Tarzan – Næstved d. 15/03 – 21

Ca. 2 år

Tarzan er en lille mild og kærlig hankat. Han er også til den lidt forsigtige side, så et hjem med store børn eller helt uden børn er … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 3000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Aktuelle priser pr. 1. 1. 2020:

Killinger under 6 måneder: 1250 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1050 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Åbningstider

Klik på din lokale afdeling for at få info om åbningstider, både på internatet og på telefonen. Ønsker du at adoptere en kat, kan du blot møde op i afdelingens åbningstider. Det er ikke nødvendigt at booke en tid.

GlostrupOdenseNæstved

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

 

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.