Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

En voksen kat koster 1050 kr. – En killing under 6 måneder koster 1250 kr.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
gl-Baily-290520

Baily – Glostrup

5 år

Baily er den kæreste lille missepige, som leder efter en ny kærlig familie, der gerne må bo i en lejlighed. Hun er lidt forsigtig af sig og … Læs mere her »

gl-Bassemand-290520

Bassemand – Glostrup

10 år

Bassemand er blevet husvild og mangler en sød familie, der vil give ham et nyt roligt hjem, hvor han kan komme ud. Bassemand er tillidsfuld, nysgerrig, sød … Læs mere her »

gl-Mia-290520

Mia – Glostrup

10 år

Mia er bornholmer og en dejlig kat i sin bedste alder. Lige nu står hun uden tag over hovedet og savner et roligt og kærligt hjem med … Læs mere her »

gl_alba_huxly_280520
1

Ally & Huxly – Glostrup

1-4 år

Ally & Huxly er to tilløbere der blev fundet i Stenløse, hvor finderen har haft dem hjemme og gjort dem tamme og vant til mennesker. Ally er … Læs mere her »

gl_nala_280520

Nala – Glostrup

4 år

Nala er en lidt forsigtig pige på 4 år, der er glad for børn og hunde. Hun er lidt nervøs hos os, men i et hjem er … Læs mere her »

gl_lilo_280520
1

Lilo – Glostrup

8-9 mdr

Lilo er en lille fin hunkat på ca. 8-9 mdr. Hun er meget sød, kælen og nysgerrig. Hun vil rigtig gerne i kontakt og snakke med folk. … Læs mere her »

gl_vanilje_280520

Vanilje – Glostrup

4 år

Vanilje er ca 4 år og søger nyt hjem da hun ikke kan med andre katte. Hun er dog glad for børn. Hun er vant til kattelem … Læs mere her »

gl_sharka_280520

Sharka – Glostrup

2-5 år

Sharka er en tilløber der er fundet i Klippinge og vi kender ikke så meget omkring hende, men hun er meget sød, tillidsfuld og kælene. Hun er … Læs mere her »

gl_theo_260520
1

Theo – Glostrup

Ca. 2 år

Theo er en rigtig fin hankat på ca. 2 år der søger nyt hjem. Han kommer fra en lejlighed, men det tyder lidt på at han gerne … Læs mere her »

gl_Alba_ronaldo_260520

Alba & Ronaldo – Glostrup

4 år

Alba, hunkat og Ronaldo, hankat er to dejlige katte på ca 4 år der skal ud til nyt hjem, i lejlighed, sammen. De er meget glade for … Læs mere her »

B3C747B2-B3A5-4627-994D-8196647DC5CB
1

Pjuske – Odense

Forår 2019

Pjuske er fra Et stort boligområde i Svendborg, hvor hun sidste år blev født. Hun har holdt til og er blevet passet af en borger som fortæller … Læs mere her »

18BA2809-E1A8-4D03-804A-D6B47B1F7932
1

Daisy – Odense

1-2 år

Daisy er fra en borger, hvor katteholdet var blevet uoverskueligt. Daisy er vældig charmerende og sød. Til en start var hun noget chokeret over de nye omgivelser … Læs mere her »

gl-Polly-220520
1

Polly – Glostrup

Ukendt

Polly er den skønneste kat, der er tilløbet finder i Brønshøj-området. Vi ved derfor ikke ret meget om hende. Vi kender bl.a. ikke hendes alder. Men vi … Læs mere her »

gl_tigermis_190520
1

Tigermis – Glostrup

10 år

Tigermis er en lidt forsigtig ældre kat på 10 år der står uden hjem da hans tidligere ejere skulle flytte. Han er lidt nervøs anlagt og har … Læs mere her »

Cassie - maj 20

Cassie – Næstved d. 18.maj 2020

Ca. 6 år

Cassie er en venlig og kælen hunkat. Hun er lidt følsom overfor stress, og vi søger derfor et roligt hjem uden andre dyr og  mindre børn til … Læs mere her »

Bertha maj 20

Bertha – Næstved d.18.maj 2020

Ca. 5 år

Bertha er en venlig og tillidsfuld voksen langhårsblanding. En rolig hunkat der har været vant til at være i et hjem med både børn og anden kat. … Læs mere her »

gl-Missemadsen-150520

Missemanden – Glostrup

11 år

Missemanden er en dejlig herre i sin bedste alder, der søger et kærligt nyt hjem, hvor han kan fungere som ude- eller gårdkat. Han er nemlig født … Læs mere her »

CE098BD8-6ED3-429E-9BCA-2F517A463B8B

Kirsten – Odense

Ung

Kirsten kommer fra en ejendom, hvor der var blevet alt for mange katte. Hun har været vant til at løbe ude sammen med en del andre katte. … Læs mere her »

1AB841DD-A1D9-48F9-AA1C-60897CE84707
1

Silas – Odense

Ca 1 år

Silas er fra et hjem hvor kattebestanden kom helt ud af kontrol. Han har løbet i en større flok af katte og har været vant til at … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 3000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Vi sørger for at du er grundigt klædt på inden du får katten med hjem. Du vil altid få grundig vejledning og få udleveret “Bogen om katten” når du adopterer en kat. Desuden kan du altid sætte dig i forbindelse med os i vores åbningstid.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede og øremærkede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, chippet, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser:

Killinger under 6 måneder: 1250 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 1050 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.