Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

  • Alle
  • Glostrup
  • Hillerød
  • Næstved
  • Odense
gl-Elsa-&-Bella-240519

Elsa & Bella – Glostrup

1,5 år

–ELSA OG BELLA HAR FÅET NYT HJEM– Elsa og Bella er to små søde katte, der er søskende og lige nu uden hjem. De leder derfor efter … Læs mere her »

gl-Toulouse-240519

Toulouse – Glostrup

8 år

Toulouse’s ejer skal flytte og kan ikke have hende med det nye sted. Så nu er Toulouse blevet hjemløs og leder efter nogle søde mennesker, der bor … Læs mere her »

gl-Charlie-030519

Charlie – Glostrup

ca. 2½ år

Charlie er en tilløber fra 4652 Hårlev-området, hvor han er fundet på Hovedgaden. Han leder efter et godt nyt hjem, som skal kunne tilbyde ham at komme … Læs mere her »

hil_Albert_230519

Albert – Hillerød

7 år

Hej jeg hedder Albert. Jeg er født i 2012 og er en smuk dreng med stamtavle. Jeg søger ny familie hvor jeg ikke kommer tæt på hunde … Læs mere her »

DD2F26C9-5994-4D57-A335-9CE706788022

Mone – Odense

Sept 2017

Mone kommer fra et privat hjem, hvor der ikke var mulighed for at hun kunne blive. Mone er en sød og kærlig kat. Hun ønsker sig et … Læs mere her »

Piv - maj 19

Piv – Næstved

Ca.1 år

Piv er en lille charmerende hunkat. Kælen og meget opsat på selskab. En oplagt familiekat.

hil_Castor_200519

Castor – Hillerød

8 mdr

— CASTOR HAR FÅET NYT HJEM — Castor er en livlig og sjov dreng på ca. 8 mdr. Der skal virkelig leges og han er en rigtig … Læs mere her »

Tinka - maj 19

Tinka – Næstved

Ca. 8 - 10 mdr.

Tinka er en livlig, legesyg og meget kontaktsøgende venlig lille hunkat. Hunvil være særdeles egnet som familiekat, også til hjem med mindre børn. Der er fart over … Læs mere her »

Pelle maj 19

Pelle – Næstved

Ca. 2½ år

Pelle er en stor robust hankat på næsten 6 kg. Han kommer fra en lejlighed, hvilket måske også har ført til at han er lidt forsigtig og … Læs mere her »

Dublo maj 19

Duplo – Næstved

Ca.2 år

Er du på udkig efter en gårdkat/musefanger kan du måske tilbyde Duplo en tilværelse efter hendes smag. Duplo er både venlig og omgængelig, men hun falder desværre … Læs mere her »

hil_samsonogsune_150519

Samson & Sune – Hillerød

2,5 år

— SAMSON OG SUNE HAR FÅET NYT HJEM — Samson og Sune søger nyt hjem sammen. De har altid været sammen. De er 2 dejlige blide fyre … Læs mere her »

hil_hannibalogHubert_130519

Hannibal & Hubert – Hillerød

9 måneder

— HANNIBAL OG HUBERT HAR FÅET NYT HJEM — Vi er to smukke, sjove og frække teenagere! Vi kan “flyve”! Vi søger nyt hjem med god plads. … Læs mere her »

gl_molly_230419

Molly – Glostrup

8 år

Molly er en meget stille og rolig hunkat, der søger nyt hjem, hvor hun kan komme udenfor. Molly kan godt sammen med børn der er over 5 år … Læs mere her »

gl-Emma-100519

Emma – Glostrup

2 år

Emma er et lille pus af en kat, der er blevet hjemløs, da hendes ejer er flyttet på hospice. Hun leder nu efter et nyt kærligt hjem, … Læs mere her »

gl-Abelone-120419

Abelone – Glostrup

ca. 6 år

Abelone leder efter en sød familie uden små børn. Hun blev nemlig stresset over tidligere ejers små børn. Hun vil gerne have et hjem, der kan tilbyde … Læs mere her »

gl-Valka-030519

Valka – Glostrup

2 år

Valka er en tilløber fra Lindeskoven, 2600 Glostrup. Hun står nu uden hjem og søger derfor efter et nyt, der kan tilbyde hende at komme udenfor. Valka … Læs mere her »

gl-Sia-030519

Sia – Glostrup

4 år

Sia står lige nu uden hjem, da tidligere ejers barn fik allergi. Hun leder efter et kærligt nyt hjem, der har mulighed for, at hun kan komme … Læs mere her »

gl-Cleo-020519-745x480

Cleo – Glostrup

ca. 8 år

Cleo er en smuk og dejlig kat, der lige nu står uden hjem, så hun leder efter en sød familie, der vil give hende en ny chance. … Læs mere her »

hil_smilla_230519

Smilla – Hillerød

6 år

Smilla er en smuk dame på 6 år, som har boet hos en ældre dame. Smilla er vant til at komme ud. Smilla skal have et nyt … Læs mere her »

hil_gimse_230519

Gimse – Hillerød

6-7 år

Gimse er en meget kælen dreng på ca. 6-7 år. Gimse er tilløberkat. Han er meget kontaktsøgende, men også en kat der kan vise når det er … Læs mere her »

OD6_1-19gerda1

Gerda – Odense

5-6 år

Gerda er endt på internat, da hendes ejer døde og ingen i familien kunne give Gerda et hjem. Vi ved ikke så meget om Gerda. Hun er … Læs mere her »

OD5:5-19rose

Rose – Odense

Sommer 2014

Rose er helt fra SønderJylland, hvor ejer desværre ikke havde mulighed for at beholde ham pga flytning. Rose er en sød og meget smuk kat – han … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 4000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Du får udleveret materiale og kan sætte dig i forbindelse med os i åbningstiden, og vi sørger for, at du er godt klædt på til få katten hjem.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede, øremærkede og chippede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser pr. 22.04.2015

Killinger under 6 måneder: 1200 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 950 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.