ADOPTERET FRA INGES KATTEHJEM:

Katte der er adopteret fra Inges Kattehjem kan have særaftaler i forbindelse med et dyrlægebesøg.
Det være sig tilsynekomst af skjulte sygdomme indenfor 30 dage efter adoption eller en revaccination, neutralisering eller tandbehandling som er inkluderet i adoptionsprisen. Her skal der bookes som normalt, og der ses bort fra den pris, der fremkommer på skærmen. Uanset hvad der vælges i bookingsystemet, så vil katten få det manglende fra vores adoptionspakke. Ønskes der at tilkøbes ekstra services, så kan dette krydses af i bookingen under ”Ekstra services”. Det kan f.eks. være bodystocking, rabies vaccine, pas og lign. 

KASTRATION:

Kryptorchid
Langt de fleste hankatte har begge deres testikler i pungen, men indimellem sker det, at den ene ikke falder ned som den skal, og den kan derfor have placeret sig i bugen eller lysken. Dette kalder man en kryptorchid hankat. Dette er en lidt større operation, som følgeligt tager længere tid. For at kunne afsætte den rigtige mængde  tid til operationen, vil vi meget gerne have besked, hvis det i forvejen vides at katten er kryptorchid – vær venligst opmærksom på at der hertil vil komme et tillæg – se prislisten.

STERILISATION: Drægtig eller har fået p-piller

Det er ikke altid man kan se på en kat at den er drægtig. Men vides dette eller er der blot en mistanke herom, så vil vi meget gerne vide besked. Det samme gør sig gældende, hvis katten har fået p-piller. Ved en sterilisation fjerner vi normalt kun æggestokkene, men ved indtag af p-piller kan livmoren have forandringer, som gør at katten ikke kan steriliseres som normalt.  Ved drægtighed og forandringer af livmoderen, vil hele livmoren blive fjernet, hvilket tager længere tid. Vi vil derfor gerne have mulighed for at afsætte mere tid i disse tilfælde. Vær venligst opmærksom på at der vil komme et tillæg – se prislisten.
Skulle katten alligevel ikke være drægtig, eller have forandringer på livmoderen som følge af p-piller, vil hun blive steriliseret på normal vis uden de ekstra omkostninger.

TANDBEHANDLING

Ved Tandbehandling forudsættes en forundersøgelse. Beløbet for forundersøgelsen vil blive fratrukket behandlingsprisen, ved en efterfølgende behandling.
Med tandbehandlinger, kan der dukke nye fund op når først katten ligger i bedøvelse. Eksempelvis kan der nogle gange ses læsioner, hvor dele af tandroden er blottede, når den overliggende tandsten er renset bort. Skulle der dukke disse uforudsete fund op, vil vi kontakte dig telefonisk og aftale nærmere. Priserne oplyst under bookingen er vejledende.

Vi tager forbehold for trykfejl.