Har du lige fået kat?

kat-der-kommer-ud_2_alternativ

Katte, der færdes ude, får stimuleret deres sanser ved at forholde sig til omgivelserne. De får mere motion og hjælper til med at holde mus ude. En kattelem giver katten endnu mere frihed til lige så meget aktivering, den ønsker.

Læs mere her

indekat

Katten kan trives udmærket inde døre, hvis den ikke har været vant til at komme ud, da den dermed ikke vil længes efter det. Det er de absolut færreste katte, der kan vænne sig til at være inde, når først de har løbet ude.

Læs mere her

Katte-og-børn_red

Katte og børn kan få meget glæde af hinanden. Katten kan dog let blive skræmt af (især mindre) børns høje, lyse stemmer. De kan også føle, at de bliver tilsidesat, hvis der kommer en lille ny baby til.

Læs mere her

tokatte

Det er en forudsætning, at kønsmodne katte er neutraliserede, inden du sætter kattene sammen. Ellers vil de slås på grund af hormoner og kamp om territorium. Katte vil ikke bare uden videre acceptere en anden kat.

Læs mere her

Øremærke

Øremærket er et helt unikt kodenummer, der tatoveres i begge kattens ører. Øremærkningen foretages gerne i forbindelse med neutralisering i 4-5 måneders alderen og består af 3 bogstaver og 3 tal.

Læs mere her

gl_Poeten_3-12-19

Når du får en kat, er det vigtigt, at den bliver neutraliseret, så den ikke kan formere sig. Så er du sikker på, at du ikke pludselig stå med et bundt killinger eller øge antallet af hjemløse katte. Neutralisering fjerner kattens kønsdrift.

Læs mere her