KATTEN ELWOOD ER BLEVET ANSAT SOM SIKKERHEDSVAGT OG FÅR SIT EGET ID-SKILT

Hvis en arbejdsplads ønsker at gøre en ekstra forskel for sit personale, så kan et kæledyr måske være en god ide. Ihvertfald hvis man spørger personalet på Epworth Hospital i Richmond, Australien. Her hyrede de nemlig en ny sikkerhedsvagt til deres team – en yndig hvid og rødstribet hankat ved navn Elwood.

Chantel Trollip, en patolog på hospitalet, bemærkede første gang katten for et år siden, da hun begyndte at have skiftende arbejdstider. Kattens besøg på hospitalet blev efterhånden mere og mere hyppige, og katten blev langsomt mere og mere fortrolig med flere medarbejdere.

En dag i juli 2020 opdagede Trollip at katten gik rundt i hospitalets gård med et ID-skilt, der var identisk med hendes eget. Skiltet så meget professionelt ud og angav Elwoods jobtitel, havde sit eget portrætbillede og endda en unik adgangskode på bagsiden.

Mens alle på hospitalet havde troet, at katten var vild, fandt de til sidst ud af at katten boede på den anden side af vejen og nu var han altså blevet ansat som sikkerhedsvagt. Så hver morgen når Elwood står op, krydser han gaden og vandrer rundt ved hospitalet og bærer sit skilt med stolthed. Der er ingen tvivl om, at han tager sit job meget alvorligt.

”Han er dejlig og venlig, men ikke alt for kærlig, han nyder et kærligt nus, men kan også lide at holde tingene adskilt. Han er jo trods alt i sikkerhedsteamet og skal sørge for, at alle der kommer og går, bliver tjekket. ”

Selv de almindelige patienter kender ham nu ved navn. Det er så rart at se ham og nusse ham på vej ind og ud fra hospitalet.

Fortsæt det store arbejde Elwood!

Kilde: newsbreak.com