ENØJET KAT VAR FOR GRIM TIL NYT HJEM 

Nancy Hutchinson græder stadig, når hun tænker tilbage på adoptionsansøgningen, hun modtog på en bestemt enøjet kat – Apollo. Men det var glædestårer. “Efter to år skete det, “Jeg var bare så overvældet af følelser. Jeg elsker den kat. Hutchinson, som er grundlægger og præsident for Michigan Cat Rescue, havde støttet Apollo lige siden hun fandt ham. Men hver eneste dag syntes det, at finde ham et hjem, mere og mere usandsynligt. Apollo var ikke perfekt. Han var ikke alene en ældre kat, men en alvorlig infektion kostede ham i sidste ende hans venstre øje.
Apollos tidligere ejer havde haft ham siden han var en killing. De troede nok, at de ville blive gamle sammen. Men Apollo’s ejer skulle til sidst flytte ind på et plejehjem og der kunne Apollo ikke komme med. Katten blev overgivet til et internat.

Det var her at Nancy Hutchinson så ham første gang. Han havde på det tidspunkt været der i knap 2 måneder og hun valgte at tage ham med til sit eget internat, da han ellers stod til at skulle aflives. Da han var hjemme hos Hutchinson, udviklede han en øvre luftvejsinfektion og lungebetændelse. Hans øje blev hårdt inficeret. Han fik en masse behandling – men desværre kunne hans øje ikke reddes.

Og pludselig blev en senior kat – der allerede er en svær kat at adoptere ud – en senior kat med kun et øje. Hutchinson gjorde alt for at finde Apollo lige det rigtige hjem og delte det vidt og bredt på sociale medier. Men så kom der en ansøgning. Det var fra en kvinde der hed Denise og som boede i Michigan. Nancy kunne med det samme fornemme at hun måtte være den rigtige. Så Denise kom ud og mødte Apollo og det var
kærlighed ved første blik. Og så blev Apollo, den enøjede seniorkat – den heldige kat, der endelige fik sit nye hjem. “Han venter ved døren, når hun  kommer hjem fra arbejde. Han sover ved siden af hende,” fortæller Denise Hutchinson. “Det blev en lykkelig afslutning”.

Kilde: www.thedodo.com

 

Støt Inges Kattehjem