Frank – Odense

Har du plads i lasagnefadet? Så har vi en kæmpe madglad kælebasse! Frank er dog betydelig mere venlig end Garfield…
Frank er flyttet hele vejen fra Silkeborg, for at få hjælp til at finde det helt perfekte hjem, da der var opstået allergi han tidl familie. Han er utrolig kælen og hilser glad på alle, som vil at ae hans buttede krop. Frank vil rigtig gerne have mulighed for at sole sit maveskind i en dejlig have.

Penny – Glostrup

Penny er nu klar til at finde sit nye dejlige hjem, som kan give hende mulighed for at komme ud i den friske luft.

Hun kom ind til os med 5 killinger, som hun har været i en plejefamilie med frem til killingerne blev 12 uger. Killingerne har nu fået nye hjem og Penny savner at få en masse opmærksomhed og kærlighed. Hun elsker at være omkring sine mennesker og er ikke bleg for at tage en lille snak, hvis der er noget, hun gerne vil have. Hun kan fint trives med store og katte-vante børn.
Lyder Penny som noget for dig, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

Katie – Glostrup

Søde Katie er nu klar til at finde sin nye familie. Hun har desværre haft en lidt hårdt start på livet, men vi har sørget for, at hun ikke længere har ondt i sin mund og tænder. Her hos os er hun rigtig sød. Katie vil gerne have lov til selv at bestemme, hvornår nus og kæl skal starte og stoppe. Dette skal ny familie være ok med. Hun søger et roligt hjem uden børn eller andre dyr, hvor hun kan få al opmærksomheden selv.
Har du lyst til at give hende et dejligt blivende hjem, så kom gerne ud og mød hende i vores åbningstid.

Avocato – Odense

Mango og Avocato er klar på en blid mavemassage, når de er krudtet af.
En herre købte et landsted, og sørme om der ikke fulgte en fertil hunkat med i købet. Hun fik selvfølgelig killinger, og da der ikke kunne skaffes hjem til Mango og Avocato, blev de afleveret til kattehjemmet. Det skyldes muligvis varmen, men de to lækre killinger lader ikke til at være synderligt ophidsede over, at opholde sig hos os. De tager det hele meget roligt og er meget venlige og imødekommende.

Mango – Odense

Mango og Avocato er klar på en blid mavemassage, når de er krudtet af.
En herre købte et landsted, og sørme om der ikke fulgte en fertil hunkat med i købet. Hun fik selvfølgelig killinger og da der ikke kunne skaffes hjem til Mango og Avocato, blev de afleveret til kattehjemmet. Det skyldes muligvis varmen, men de to lækre killinger lader ikke til at være synderligt ophidsede over at opholde sig hos os. De tager det hele meget roligt og er meget venlige og imødekommende.

Alvin – Odense

Alvin er 2 år her til august, han er renlig og har lært kommandoen “sit”. Han er en super dejlig kat med en skøn personlighed. Han er stille og rolig, og meget nysgerrig. Han kan rigtig godt lide at lege og kan godt være lidt fjollet til tider. Han har sine steder han elsker at sove, og når han lærer en at kende, kan han godt komme hen og ligge sig hos én.
Han elsker at kunne komme ud og ligge og følge med i hvad der sker.
Han har ikke erfaring med andre dyr eller børn, men han har brug for et roligt hjem, hvor han kan føle sig tryg.

Lillemis – Odense

Lillemis og Baby har holdt sammen som tilløbere gennem en længere periode. De var tynde og ret sølle ved ankomsten til kattehjemmet, men med god kost og pleje skal de nok blive et par smukke frøkner.
De er ret stilfærdige, men vil gerne kæle.
Roligt hjem med have.

Baby – Odense

Baby og Lillemis har holdt sammen som hjemløse i adskillige måneder. De er enormt glade for hinanden, og vi har derfor besluttet, at de skal have et nyt hjem sammen.
De er et par stilfærdige og milde piger, som har støttet sig til hinanden gennem sult og dårligt vejr. Her på kattehjemmet er de ved at restituere overpå en hård tid, og de kommer stille og roligt til at se sundere og pænere ud,for hver dag der går.

Sussi – Glostrup

Skønne Sussi er nu klar til at finde sit nye hjem.
Hun er en utrolig sød pige, som elsker at være omkring sine mennesker.
Sussi snakker en del og er meget aktiv. Hun elsker at være udenfor og få brændt lidt krudt af.
Hun vil gerne lege, men er også god til at underholde sig selv. Hun vil være ok med større og kattevante børn.
Sussi er kommet til os, da tidligere ejer desværre ikke kunne have hende længere.
Sussi skal have adgang til en have i sit nye hjem.

Max – Glostrup

Forsigtige Max er nu klar til at finde sin helt egen familie.
Max synes, det er ret farligt at være på internat, men når han føler sig tryg, så skulle han være rigtig sød og kælen. Han elsker at blive nusset på maven og vil meget gerne være omkring sine mennesker. Max er en stille og rolig fyr, som søger et hjem uden børn eller andre katte.
Lyder Max som noget for dig, så kom gerne ud og mød ham i vores åbningstid. Sæt dog gerne lidt god tid af, da Max har brug for tid før han føler sig tryg.

Mikkel – Glostrup

Skønt par søger nyt hjem sammen.
Mads og Mikkel er to søde drenge, som er meget madglade. De er kælne og søde, men mest når det passer dem. Mikkel elsker at sove i seng og sofa og er en rigtig kælepotte, når han føler sig tryg. Her på kattehjemmet er de lidt forsigtige og synes det er lidt farligt. De skal på en effektiv slankekur, som allerede er startet op her på kattehjemmet. De var utrolig søde ved dyrlægen og tog det hele i stiv arm. Hvis de lyder som noget for dig, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid. Sæt lidt god tid af, så du kan bruge lidt ekstra tid på at vinde deres tillid.

Mads – Glostrup

Skønt par søger nyt hjem sammen.
Mads og Mikkel er to søde drenge, som er meget madglade. De er kælne og søde, men mest når det passer dem. Her på kattehjemmet er de lidt forsigtige og synes det er lidt farligt. De skal på en effektiv slankekur, som allerede er startet op her på kattehjemmet. De var utrolig søde ved dyrlægen og tog det hele i stiv arm. Hvis de lyder som noget for dig, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid. Sæt lidt god tid af, så du kan bruge lidt ekstra tid på at vinde deres tillid.

Nutte – Glostrup

To killinger skal ud sammen.
Nutte er nu klar til at finde sin nye familie.
Han er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se det hele an. Når han føler sig tryg, vil han rigtig gerne nusses om og vil gerne leges med.
Nutte skal ud sammen med Mivsen-Pivsen.
De er begge en smule forsigtige og skal derfor ikke ud til små børn, men er ok med store, rolige og kattevante børn.
Lyder dette par som noget for dig, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid.

Mivsen-Pivsen – Glostrup

To killinger skal ud sammen.
Mivsen-Pivsen er nu klar til at finde sin nye familie.
Han er en lidt forsigtig fyr, som lige skal se det hele an. Når han føler sig tryg vil han rigtig gerne nusses om og vil gerne leges med.
Han skal ud sammen med Nutte.
De er begge en smule forsigtige og skal derfor ikke ud til små børn, men er ok med store, rolige og kattevante børn.
Lyder dette par som noget for dig, så kom gerne ud og mød dem i vores åbningstid.

Svala (M9) – Odense

Svala vil gerne lige se tingene og folk lidt an, men nysgerrigheden vinder hurtigt overfor forsigtigheden, og så kommer hun gerne hen for at lege og putte.

Vivian (M9) – Odense

Vivian er blid og kælen.
Vivian ankom til kattehjemmet m 4 killinger. Hele familien har været i pleje, og nu er killingerne klar til nye hjem. Det er Vivian også! Nu må det være hendes tur til at blive opvartet -det fortjener og trænger hun til.

Ella – Odense

Ella er født på landet og glæder sig til at komme udendørs i egen have igen. Hun er lidt forsigtig, så kommende tjener skal indstille sig på, at væbne sig med rigelige mængder godbidder og tålmodighed.

Jessie – Odense

Jessie er en skøn og sjov lille pige. Hun kan være meget verbal -særligt når hun mangler underholdning eller er utilfreds.

Mille – Odense

Mille er sød og rolig. Hun er ret imødekommende overfor alle flinke folk, som giver sig tid til at snakke med hende.

Puma – Næstved

Meget familieegnet kælen og venlig hankat. Han nye hjem skal være et sted hvor naboer er indstillet på at Puma kigger forbi, for han er vant til at gå omkring, hilse på alle og blive vel modtaget.