Inges rådgivningstjeneste

EN VEN I NØDEN – ELLER BARE ET GODT RÅD

Raadgivningstjenesten

Inges Kattehjems hovedafdeling i Glostrup modtager dagligt op mod 250 opkald fra hele landet. To konsulenter sidder klar ved telefonen alle hverdage mellem 10.00 og 16.00 for at besvare en bred vifte af spørgsmål om katte.

Mange opkald drejer sig naturligvis om kasserede katte, som nogen har fundet og gerne vil hjælpe videre. Disse katte aftaler vi at tage ind på vores internater.

Vi yder også professionel rådgivning, hvor vi hjælper ejeren med at hjælpe katten; f.eks. hvis katten pludselig er blevet urenlig eller har svært ved at vænne sig til, at der er kommet et spædbarn til. Denne rådgivning virker forebyggende, da viden om katten og dens behov sætter ejeren i stand til at løse problemet, så katten ikke skal omplaceres.

Vi gør opmærksom på at vores konsulenter ikke er dyrlæger og derfor, som udgangspunkt, ikke kan besvare spørgsmål om din kats helbred. Tror du at din kat er syg, henviser vi derfor til at du kontakter en dyrlæge.

Desuden vejleder vi i forhold til dyreværnssager, hvor nogen er blevet opmærksom på, at en eller flere katte ikke trives i deres hjem.

Vores rådgivningstjeneste er gratis at benytte sig af, men du er altid velkommen til at støtte Inges Kattehjem med et beløb og dermed være med til at hjælpe de titusindvis af katte, vi tager hånd om hvert år. Du kan læse mere om hvordan du støtter vores arbejde her

 
FAKTA:

Rådgivningstjenestens tlf.nummer: 44 85 35 55

Alle hverdage mellem 10.00 og 16.00

OBS:

Mandag morgen fra 10-12 er vores travleste tid på telefonen, har du derfor et rådgivningsspørgsmål du ved tager tid og som godt kan vente, anbefaler vi at du ringer på andre tidspunkter i løbet af ugen.