Rådgivningen

En ven i nøden – eller bare et godt råd

Inges Kattehjems hovedafdeling i Glostrup modtager dagligt op mod 100 opkald fra hele landet. Vores konsulenter sidder klar ved telefonen,  for at besvare en bred vifte af spørgsmål om katte.

Mange opkald drejer sig naturligvis om kasserede katte, som nogen har fundet og gerne vil hjælpe videre. Disse katte aftaler vi at tage ind på vores internater.

Vi yder også professionel rådgivning, hvor vi hjælper ejeren med at hjælpe katten; f.eks. hvis katten pludselig er blevet urenlig eller har svært ved at vænne sig til, at der er kommet et spædbarn til. Denne rådgivning virker forebyggende, da viden om katten og dens behov sætter ejeren i stand til at løse problemet, så katten ikke skal omplaceres. Vi gør opmærksom på at vores personale IKKE er uddannet dyrlæger og derfor i nogle tilfælde ikke vil kunne hjælpe dig.

Desuden vejleder vi i forhold til dyreværnssager, hvor nogen er blevet opmærksom på, at en eller flere katte ikke trives i deres hjem.

Vores rådgivningstjeneste er gratis at benytte sig af, men du er altid velkommen til at støtte Inges Kattehjem med et beløb og dermed være med til at hjælpe de titusindvis af katte, vi tager hånd om hvert år. Du kan læse mere om hvordan du støtter vores arbejde (her).

 
FAKTA:

Rådgivningstjenestens tlf.: 44 85 35 55

TELEFONTIDER:

Mandag: 10.00 – 13.00
Tirsdag: 10.00 – 16.00
Torsdag: 10.00 – 16.00
Fredag: 10.00 – 13.00

Telefonen er lukket onsdage, weekender og helligdage.

OBS:

Mandag morgen fra 10-12 er vores travleste tid på telefonen, har du derfor et rådgivningsspørgsmål du ved tager tid og som godt kan vente, anbefaler vi at du ringer på andre tidspunkter i løbet af ugen.