Om os

_I6E6465

Inges Kattehjem tager hånd om alle katte. Vi formidler herreløse katte til nye hjem, rådgiver om katte og er med i debatten for at sikre herreløse katte et bedre liv.

Læs mere

magasin_nov2015

I vores blad kan du finde spændende nye artikler, bl.a. om vores arbejde for at hjælpe alle katte i Danmark, katte på sociale medier, nye hjem til herreløse katte, m.m.

Læs mere

Salgs_2

Du kan købe produkter til din kat online i vores webshop. Her kan du se vores udbud i alt fra kattemad og kattebakke, kattelegetøj, til smykker med kattemotiv.

Læs mere

Pension_Klatrekat

Hvis du skal på ferie eller være væk et stykke tid, kan du få din kat passet på Inges Kattehjem. Her er du sikker på, at din kat har det godt, mens du er væk.

Læs mere

Klinik

Inges Kattehjem har egne klinikker, hvor de herreløse katte bliver vaccineret og neutraliseret. Du kan også mod et mindre beløb få hjælp til din kat her.

Læs mere

om_os1

Inges Kattehjems hovedafdeling i Glostrup modtager dagligt op mod 100 opkald fra hele landet. To konsulenter sidder klar ved telefonen for at besvare en bred vifte af spørgsmål om katte.

Læs mere

gl_snehvide_021019

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende informeret om nyheder, arrangementer og nye tiltag hos Inges Kattehjem.

Læs mere

glostrup

Inges afdelinger videreformidler herreløse katte og killinger til nye, kærlige hjem via 4 lokale internater rundt omkring i landet. Klik på den ønskede afdeling og se kontaktoplysninger.

Læs mere

årsregnskab

Her kan du finde Inges Kattehjems årsregnskaber og persondatapolitik

Læs mere

kontakt

Har du brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med din kat? vores dygtige konsulenter sidder klar for at besvare en bred vifte af spørgsmål om katte.

Læs mere