Nyhedsbrev – April 2021

16 katte fra samme hjem

I slutningen af marts måned fik vi et opkald fra hjemløseenheden på Nørrebro. De var i kontakt med et kærestepar, som desværre havde mistet deres hjem og nu ikke havde fast bolig. Parret stod i den situation at de på et tidspunkt havde anskaffet sig et par uneutraliserede katte, der over de sidste par havde formeret sig til et kattehold på 19 katte.

Parret elskede deres katte og var selvfølgelig kede af at skulle skaffe sig af med kattene, men kunne også godt se at det ikke var muligt at være uden hjem og samtidig have 19 katte.

Parret havde af hjemløseenheden, der stod for genhusningen, fået lov til at beholde 3 katte. Vi lovede at tage de resterende 16 katte ind til nyt hjem, mod at de selvfølgelig fik neutraliseret de tre tilbageværende katte.

Onsdag d. 17/3-21 tog vi derfor imod 16 dejlige katte på vores afdeling i Glostrup. Alle kattene var søde, kælne og imødekomne og 2-5 år gamle. Og de næste par dage fik vores dyrlæger sundhedstjekket, mærket og neutraliseret alle kattene og da vi nåede slutningen af den efterfølgende uge havde alle kattene fået nye dejlige hjem.

En trist historie, med en lykkelig slutning!


#MissionVenForLivet

I hele april måned kan du sammen med Hill’s være med til at støtte Inges kattehjem, blot ved at lægge et billede af din kat på Instagram.

Hver gang du som katteejer deler et billede af din kat på instagram i april måned 2021 og bruger hashtagget #MissionVenForLivet, eller i en story med hashtagget #hillspetdk, donerer Hill´s et måltid mad= 3,5 kr. til Inges Kattehjem eller et af de andre store internater i Danmark.

Derudover kan du støtte os hver gang du køber foder fra Hill’s! For hver pose foder, vi sælger i april måned donerer Hill’s et måltid mad til en kat eller hund på en af landets største internater! Du kan læse meget mere her: https://www.hillspet.dk/mission-forever-friend


 

Stor donation til afdelingen i Næstved

Vores afdeling i Næstved har været så heldige at modtage en donation på 50.000 kr. Fra Foreningen Plan Danmark.

Plan Danmarks donationer skal anvendes til gavn for foreningens tre hovedgrupper: Landbrug, frugtavl og gartneri og Håndværk. De penge som Inges kattehjem har modtaget skal gå til genudsætningsprojekter i Næstved og omegn.

Projektet vil tage sin start i uge 39 – kattens uge!

Vi er meget taknemlige for at Foreningen Plan Danmark vil være med til at støtte projektet, så vi kan får neutraliseret og mærket et stort antal af Næstved og omegns gårdkatte.


Nye Priser i klinikken i Glostrup

Vidste du at du vi på Kattehjemmet i Glostrup og i Odense har klinikker hvor du efter forudgående aftale få din kat både neutraliseret, øremærket, chipmærket, vaccineret og sundhedstjekket – også selv om du ikke har adopteret den fra vores internater. Priserne er endda mere end rimelige i forhold til de gængse, da vi er en dyreværnsforening og derfor arbejder for, at så mange katte som muligt neutraliseres for at undgå “overskudskillinger”.

Vi har pr. 1 april fået nye priser for neutralisering i klinikken i Glostrup. Du kan se de aktuelle priser herunder:

Sterilisation inkl. ID-mærke, registrering i Dansk katteregister, smertedækning & krave: 1159 kr.


Kastration inkl. ID-mærke, registrering i Dansk katteregister og smertedækning : 959 kr.

Den fulde prisliste, samt priser i klinikken i Odense kan du se ved at trykke på nedenstående link.

Læs mere her