Kære Katteven

Så er 2021 ved at gå på hæld og vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle vores bidragsydere. Uden jeres generøse donationer og bidrag ville det være rigtig svært at drive vores organisation. Vi er heldige at der er så mange gode dyrevenner, der kan se værdien i vores arbejde.

Vi vil også gerne takke alle vores frivillige hjælpere og plejefamilier. Uden jer kunne vi slet ikke hjælpe så mange katte som vi gør.

Tusind tak for jer ❤️

Pas godt på hinanden og de firbenede. Vi ses i 2022.

Mange hilsner fra
Inges Kattehjem

Støt Inges Kattehjem

Butikkerne bugner allerede med fyrværkeri, men husk at det først er fra d 27 december og frem til 1 januar at du må skyde det af. Vi anbefaler at man så vidt muligt kun skyder af nytårsaften – da mange både mennesker og dyr har det rigtig svært med alt den larm og uro i så mange dage.

Her er et par gode råd til dig med kat og fyrværkeri:

Hold katten inde nytårsaften. En sur kat er bedre end en skadet kat! Sørg for at katten har adgang til et trygt sted (f.eks. et klædeskab) så langt væk fra vinduer og døre som muligt. Kattebakke, mad og vand placeres tæt ved. Træk gardinerne/persiennerne for og tænd lyset, så katten ikke kan se glimtene. Lad radioen eller fjernsynet køre, som tager baggrundsstøjen.

OBS! Giv aldrig din kat piller, uden at du har rådført dig med din dyrlæge. Katte kan ikke tåle menneskemedicin og kan f.eks. dø af en halv panodil!

Støt Inges Kattehjem

Katteloppen i Odense er bare for seje. Det er nu et helt år siden, at de åbnede dørene for første gang. Målet var og er stadig at skaffe penge til vores arbejde for de herreløse katte i Danmark. Det første år fik de tjent 54.900 kroner ind. Det er virkelig flot og vi er de frivillige der står bag projektet, dybt tanknemmelige for det store arbejde de har lagt. Vi håber at mange flere vil besøge den lille genbrugsbutik i det kommende år

Mange tak!

Støt Inges Kattehjem

Vi er kommet godt fra start med vores helt egen dyrlæge Emmilla Valentin i vores afdeling i Glostrup. En af de første ting vi fik sat igang var at sende hende på kursus i kattetænder. Sygdomme i tænderne hos katte et et stigende problem. En undersøgelse har vist, at op mod 80% af alle voksne katte udvikler tandproblemer. Så det var vigtigt for os som Kattehjem, at vi var helt opdateret med den nyeste viden, så vi endnu bedre kan hjælpe vores katte fremover.

Støt Inges Kattehjem

Når nøden er størst er hjælpen nær

For ikke så længe siden satte vi et opslag op på vores Facebook side om at vi manglede aviser og fleecetæpper. Reaktionen på dette opslag viste at vi da har verdens bedste følgere. Det væltede de efterfølgende dage ind med aviser og fleecetæpper. Vi er så lykkelige for at så mange mennesker tænker på os og kattene. Det var helt fantastisk at opleve.