Der har været travlt på kattehjemmet i Næstved i sommerperioden. Vi har tydeligt mærket, at det har været højsæson for uønskede kattekillinger, højsæson for uønskede katte, der efterlades; højsæson for drægtige hunkatte, som ingen ønsker at tage ansvaret for.

Desværre har det været lavssæson for adoptioner. I begyndelsen af juli var antallet af katte, der kommer ind omvendt propertionalt med antallet af adoptanter.

Heldigvis vendte det i midten og slutningen af juli, hvor der begyndte at komme en langsom fremgang i adoptioner. Vi så flere, som havde besluttet at benytte ferien til at anskaffe sig et ekstra familiemedlem. Og så var der dem, som vendte tilbage fra ferie med nye kræfter til at introducere et nyt medlem til familien.

Vi har også fået ryddet op i kattehjemmets genbrugsbutik og sat i system, så det er mere overskueligt og indbydende. Her kan man gøre en god handel, for vi har både bøger, dvd’er, bluser og mange andre ting.

Til sidst en god historie om forsigtige Balou. Hans madfar var kommet på plejehjem og han havde svært ved at indfinde sig og adoptere ud, da han havde både alder, farve og sind imod sig. Han fandt sidst i juli sit forevigt-hjem hos Ulla og er blevet en helt ny kat at se på. Ulla skriver, at han både snakker og leger og nyder sit nye hjem.

update_naestved_balou