På Hillerød Kattehjem har sommeren også stået i killingernes tegn. Vi vil gerne have lov at dele en særlig historie fra Louise, der var plejefamilie den lille killing Pippi:

”Pippi eller Lille Panda som vi også kalder hende kom, helt og aldeles uplanlagt, til vores hjem i Hillerød d. 3. juli.

4 uger tidligere var vores egen kat Rita blevet mor til 4 skønne hårboller. Min datter og jeg lagde derfor turen forbi Hillerød Kattehjem, for at købe den første foder til de små.

På kattehjemmet havde de kort forinden fået indleveret en lille killing. Parret der kom med den havde fundet den på en motor-trafikvej ved Helsinge.

Anne Birte og Peter sagde vi ”kom som kaldt fra himlen”, hvilket vi heller ikke var et sekund i tvivl om, og inden vi fik set os om gik vi derfra, ikke blot med foder men også med en kasse indeholdende en lille betuttet sag.

Det er uden tvivl det bedste vi hidtil har gjort, ikke bare for Pippi, men i sandhed også for os som familie. Det har været helt igennem fantastisk at se de kvantespring Pippi har taget. Da hun ankom lignede hun en, der mildest talt ikke vidste hun var en kat. Hun sad på stuegulvet og betragtede de andre killinger som var de fra månen. Os mennesker var hun heller ikke synderlig begejstret for og vores franske bulldog Albert fik hende til at flygte op i skuffen under vasken i badeværelset.

Men at se hende blive til en rigtig familiekat, der nu ligger i sofaen i ske med de andre killinger, dier lystigt hos missemor Rita, jager natsværmere på terrassen, bruger hunden som trampolin så hun kan nå vindueskarmen og spinder højt når hun bliver nusset under hagen, det er så skønt.”

Sikke en sommer og HURRA for lille Pippi, der har været med til at gøre den endnu bedre.