Ligesom hos alle øvrige dyreværnsforeninger har det i Sønderjylland i de sidste måneder stået i killingernes tegn, og det er desværre ikke slut endnu. Vi har modtaget rigtig mange dumpede missemødre med killinger og killinger der er fundet enkeltvis. Vores internat er fyldt til bristepunktet og vi har p.t. venteliste til en plads i internatet. Vi må desværre hele tiden vurdere hvilken kat/katte der er i størst akut nød.

Hjertegribende  historier

Her er et par historier om nogle af vores missemødre og killinger.

Ronja havde i en periode holdt til på Hammelev Skole, hvor børnene havde fodret hende med deres madpakker.  En dag fødte hun pludselig  3 killinger i et lille skur på legepladsen. Ronja og hendes killinger Emma, Alberte og Sofie  kom selvfølgelig omgående ind i internatet og fik  trygge og gode forhold.

Tiger blev fundet dumpet i en container på Skærbæk genbrugsplads. Et af vores medlemmer arbejder på genbrugspladsen og fik transporteret Tiger til genbrugspladsen i Toftlund. Vores sekretær hentede Tiger og efter en nat hjemme hos hende og et grundigt dyrlægetjek den efterfølgende morgen kom Tiger ud til en missemor og mange ”nye” søskende i internatet. Tiger viste sig efterfølgende at være en Tigerinde…

Fighter blev fundet i Agerskov på en ejendom, som ligger ude på landet, hvor der er rigtig langt til de nærmeste naboer. Hvordan han er havnet der, kan vi kun gisne om. Fighter havde brandsår og brandmærker på poterne da han blev fundet. Fighter er måske ved et uheld blevet slæbt efter en bil ? Eller det der er endnu værre…

Tarzan og hans 3 søskende blev fundet i et udhæng på en ejendom – skrigende af sult ca 8 dage gamle. Trods ihærdig eftersøgning, var det ikke muligt at finde missemor. Tarzan, Peanut, Puma og Samson kom ind i internatet, hvor vores fantastiske missemor Pjevs  tager sig rigtig godt af Tarzan og hans søskende. Det har været nødvendigt at give de 4 killinger sutteflaske 3 gange om dagen for at være sikre på, at de fik nok at spise. Vores næstformand har nærmest boet i internatet i den periode og har gjort et fantastisk stykke arbejde. Vi  håber og tror på, at de på trods af en dårlig start på livet, vil få et fantastisk katteliv, når de bliver store nok til at forlade internatet.

Kø ved internatet

Vi troede ikke vores egne øjne – men det er rigtigt!  Der har været kø udenfor internatet!  Vi er utroligt glade for at der har været- og stadigvæk er  stor efterspørgsel efter vores dejlige killinger.  Ca 85% af alle killinger er reserveret og deres nye familier venter kun på at deres nye familiemedlem /familiemedlemmer  bliver store nok til at blive neutraliseret m.v. og kan komme med  hjem. De kommende katteejere har været utroligt flittige til at besøge netop deres lille nye familiemedlem /familiemedlemmer. Det har været en fornøjelse! Og det er en endnu større fornøjelse at se og læse alle de positive tilkendegivelser vi får efterfølgende:  mails – SMS – billeder og videoer på Facebook – ja nogle af vores katte har endda fået egen Facebook side det  er da fornemt!

Flere af vores ungkatte har også fået nyt hjem hen over sommeren. Vi er utroligt glade for den store opbakning vi får og vi er meget glade for,  at så mange vælger at give en herreløs kat en ny chance.

Tusind tak til alle vores fantastiske frivillige. Det er et meget stort arbejde når vi har så mange killinger i internatet og I gør en forskel hver eneste dag.