Alle os på kattehjemmet i Næstved glæder os til igen i år at kunne åbne dørene til en hyggelig aften i forbindelse med kulturnatten. Vi har forsøgt at sætte et program sammen, som hele familien kan deltage i.

Har du/I lyst til at komme og udfolde lidt kreativitet i form af at male en hilsen til os på et lærred, står Lilie og Anja klar til at hjælpe jer i gang med maling og pensler, går interessen mere i retning af at få lakeret neglene og få dem pyntet med kattepoter, sidder Sandra fra Golden B-care i Næstved, klar med neglelak.

Vi får også besøg af Inge, eller Perser-Inge som vi populært kalder hende på kattehjemmet. Inge har et par af sine perserkatte med, som hun daglig træner ved hjælp af en såkaldt *klikker* og de vil sammen vise jer at katte er andet og mere end et pelsdyr der jager mus eller ligger i sofaen.

Vi får også besøg af Susanne Laursen fra Falke dyreklinik, en dyrlæge som vi samarbejder med i det daglige. Hun vil vise nogle af de mærkelige/sørgelige/hårrejsende ting man finder i forbindelse med kattes sygdomme og lidelser, og her er glimrende lejlighed til at blive lidt klogere på hvad man skal være opmærksom på i forhold til kattens helbred.
Skulle man være interesseret i at besøge vores genbrugs-forretning *Katte-loppen* er der også mulighed for det. *Loppe-pigerne* Janne og Dorthe, vil være tilstede hele aftenen, og de er friske på at lave en god handel til fordel for misserne. 100% af salget går til at hjælpe de mange mange katte vi hvert år tager hånd om gennem internatet. Vi tager både imod mobilepay, dankort og kontanter.

I år vil der også være en lille konkurrence med fine præmier sponsoreret af Royal Canin, Golden B-Care samt Falke dyreklinik. Opgaven er enkel: Udfyld en tips-kupon.

Vi spiller selvfølgelig dejlig katte-musik og viser en film om *Kattens hemmelige liv* og naturligvis vil der også være lejlighed til at snakke med alle de katte der pt. sidder og venter på at få et hjem.

Og sidst men ikke mindst er vi værter ved et lille traktement i form af kaffe og kage …Vi siger ikke hvordan kagerne kommer til at se ud, men man kan jo prøve at gætte ….

Kom og hjælp os med at gøre denne aften hyggelig og sjov.