Få din kat passet i

Inges Kattepension

Kattepension – så godt som hjemme

På vores afdeling i Odder, har du mulighed for at få passet din kat i vores pension.

Pensionen består af 22 værelser hvor der er plads til 1 eller 2 katte i de fleste, men vi har også værelser hvor der er plads til flere katte, ligesom flere værelser kan lægges sammen så der er mere plads, hvis flere katte skal passes sammen.

8 af pladserne har udgang til løbegård og alle får mulighed for at lege i vores store fællesrum i løbet af dagen 

Pris for 1 døgn er 115 kr pr nat for 1 kat og ekstra katte koster 85 kr pr kat pr nat. 

Vi har åbent for ankomst og afhentning morgen og eftermiddag hver dag og booking kan ske på minvenkattenhobro@outlook.dk – med datoer for opholdets start og slut, dit navn, kattens navn, telefonnummer og e-mail.

Pensionen i Odder

Fillerupvej 5
8300 Odder

Tlf. 25 54 67 89
E-mail: minvenkattenhobro@outlook.dk

Telefon- og Åbningstider (aflevering & afhentning)

Book en tid ved at ringe til os. Husk at have kattens oplysninger parat. Telefontider og åbningstider er de samme som kattehjemmets åbningstider. Se de aktuelle åbningstider her.

Katten skal være sund og rask

Når du afleverer din kat, skal den være rask og fri for utøj (lopper). Den skal også være vaccineret inden for det sidste år, senest 14 dage før opholdet. Desuden er det et krav, at kønsmodne katte er steriliseret eller kastreret.

NB! Husk at bestille i god tid på telefon 25546789 – især når det gælder skolenes sommerferie fra slutningen af juni til midten af august.

Læs mere om hvad du kan gøre med katten, når du skal på ferie.

Priser:

115 kr. per dag.  Ved mere end én kat er prisen 115kr pr. døgn for den første kat og 85 kr. per døgn per ekstra kat.

 

I forbindelse med booking af pension betales et depositum på 300 kr. per kat. Beløbet refunderes ikke ved afbestilling eller sygdom.

I tilfælde af sygdom

Bliver katten syg under opholdet, behandles den af vores dyrlæge for ejers regning. Er der tale om alvorlig sygdom, forsøges ejer kontaktet på det telefonnummer, der er angivet på pensionsbestillingen, før behandlingen indledes.

Giardia

Giardia er en parasit der lever i kattens tarmsystem. Den giver diarré og er meget smitsomt. Vi observerer derfor alle kattes afføring i det første døgn efter ankomst til pensionen. Hvis der er tegn på dårlig afføring, foretages der en test på ejers regning. Dette koster 150 kr. Testen foretages med afføringsprøver over 3 dage og i denne periode vil katten fortsat blive holdt i bur. Er testen positiv, vil katten blive flyttet til en separat sygeafdeling og vil blive behandlet. Er den negativ, får den selvfølgelig lov til at komme på gulv med de andre, raske katte.

Stemningsbilleder fra vores kattepension