Testamente & Legat

Testamente

Du kan vælge at støtte Inges Kattehjem ved at indsætte kattehjemmet som arving i dit testamente. Det kan være, at du ikke har nogen arvinger eller bare gerne vil tilgodese arbejdet for hjemløse katte. Har du ingen arvinger og har du ikke skrevet testamente, vil hele din arv gå til staten.
Ved at tilgodese os, er du med til at sikre at Inges Kattehjem fortsat kan videreformidle hjemløse katte til gode hjem og for, at vi fortsat kan være en stemme for kattene. Testamenter, der betænker Inges Kattehjem, har meget stor betydning for vores arbejde for katte i nød.
Inges Kattehjem betaler ikke arveafgift til staten for testamentariske gaver. Hele det beløb du tilgodeser til Inges Kattehjem i dit testamente, går direkte til vores arbejde for herreløse katte.Vores advokat opretter gratis testamente, hvor Inges Kattehjem tilgodeses:

Advokat Skjalm von Bülow

Dr. Tværgade 30, 3.sal

1017 København K.

telefon: 33 23 10 10


Legat 

I et testamente kan du også vælge, at der skal gives et bestemt beløb – et såkaldt legat – til Inges Kattehjems arbejde, når du går bort. Med et legat gives der et bestemt beløb til Kattehjemmet, mens der ikke herudover ændres på, arvefordelingen efter dig.

Vi har indgået et samarbejde med, så du gratis kan lave et legat, der tilgodeser Inges Kattehjem.

Du kan oprette legatet, uanset om du allerede har oprettet et testamente eller ej. Du kan prøve det helt gratis, lige så mange gange du vil og det bliver ikke bindende, før du vælger at underskrive det fysisk.

Opret dit legat her.

Kontakt Inges Kattehjem på telefon 44 85 35 55, hvis du har brug for mere information.