Frivillig

Der er 3 måder hvorpå du kan hjælpe os som frivillig:

… På Kattehjemmet

På et Kattehjem er der naturligvis altid meget rengøring HVER eneste dag. Burene skal rengøres, kattebakker og foderskåle skal vaskes af, og gulve mm. skal vaskes. Derudover skal kattene selvfølgelig have frisk foder og vand hver eneste dag. Det er rimeligt hårdt fysisk arbejde, men der er også tid til at nusse kattene og hygge lidt om dem.

Vi er en dyreværnsorganisation med begrænsede ressourcer, der er afhængig af hjælpen fra de frivillige. Kattehjemmet har især brug for ”ekstra hænder” i højsæsonen – fra maj til september – hvor der er mange katte til nye hjem og utallige små killinger, der skal passes. På Kattehjemmet i Glostrup er der desuden en pension, hvor rigtig mange katte bliver passet i højsæsonen (pensionen giver hvert år en økonomisk indtægt, der anvendes til at hjælpe de hjemløse katte). Det er jo også i sommerperioden, hvor alle gerne vil have ferie.

BLIV FRIVILLIG PÅ INGES KATTEHJEM – KONTAKT DIN LOKALE AFDELING:

Inges Kattehjem – Glostrup
Ejbydalsvej 260
2600 Glostrup
Telefontid

Mandag og FredagKl. 10.00-13:00
Tirsdag og TorsdagKl. 10.00-16:00
Inges Kattehjem – Næstved
Kasernevej 1
4700 Næstved
Telefontid

Mandag-torsdag:Kl. 13.00-15.00
Inges Kattehjem – Odense
Landbrugsvej 18
5260 Odense S
Telefontid

Mandag-fredag:Kl. 16.00-17.00

… Derhjemme

Har du lyst til at pleje en kattemor og hendes killinger? I killingesæsonen – fra maj til oktober – kommer der utallige kattefamilier ind på Inges Kattehjem. Killinger skal ikke vokse op på internat men have en normal opvækst i et privat hjem. Derfor har vi brug for plejefamilier, der kan passe mor og killinger, til killingerne er 12 uger og klar til at blive formidlet ud til blivende hjem, hvilket Kattehjemmet sørger for.

Som plejefamilie får du alt udstyr stillet til rådighed af Kattehjemmet såsom foder, grus, transportkasse etc., og du benytter vores dyrlæge i tilfælde af sygdom eller anden behandling. Der er altså ikke nogen udgifter forbundet med at passe kattene udover til transporten til og fra Kattehjemmet. Du modtager grundig vejledning både mundtligt og skriftligt, og du kan altid komme i kontakt med os. Ring til din lokale afdeling og hør nærmere.

Her kan du downloade vores plejefamiliemanual i pdf-format og læse mere om arbejdet med at opfostre et kuld killinger: (Plejefamiliemanual)