Sådan kan du hjælpe

Du kan støtte arbejdet for hjemløse katte ved at give et bidrag til Inges Kattehjem ved:

  • At give en hjælpende hånd på Kattehjemmets forskellige afdelinger.
  • Donere alt fra brugte og nye frimærker, foder, legetøj og andre ting, til større årlige gavebeløb.

Donationer

Du kan donere et valgfrit beløb via

  • MobilePay, tlf. 221540
  • Webshop, (her)
  • Netbank, kodelinje +01<+6586600
  • tilmeld dig betalingsservice og giv et fast bidrag (her)

 

Inges Kattehjem er godkendt hos SKAT som berettiget til at modtage gaver m.v. med fradragsret for giveren, se (ligningslovens  §8a).

Ønsker du fradrag på selvangivelsen, skal du notere dit personnummer på din indbetaling. Så sørger vi for at det bliver indberettet til Skat. Personnumre opbevares efter gældende regler.

Hvis du ønsker at donere ting, kan du henvende dig på en af Kattehjemmets afdelinger. Du kan også kontakte kontoret på telefon 44 85 35 55 for mere information.

Frivillige

Rigtig mange mennesker har i gennem tiden givet en hjælpende hånd på Kattehjemmets forskellige afdelinger.

Vi kunne ikke drive internaterne uden vores frivilliges engagement. På de fleste afdelinger tager vores frivillige sig ud over grundig rengøring og fodring også af særlig omsorg for de mange katte, der venter på et nyt hjem – både i hverdagen og i weekenden.

Sponsorer

Firmaer der forhandler varer eller ydelser, som Kattehjemmet har brug for. Når Kattehjemmet forhandler priser, møder vi altid en velvilje for at give lidt ekstra til det gode formål.

 

Hill’s – #MissionVenForLivet

I hele april måned kan du sammen med Hill’s være med til at støtte Inges kattehjem, blot ved at lægge et billede af din kat på Instagram.

Hver gang du som katteejer deler et billede af din kat på instagram i april måned 2021 og bruger hashtagget #MissionVenForLivet, eller i en story med hashtagget #hillspetdk, donerer Hill´s et måltid mad= 3,5 kr. til Inges Kattehjem eller et af de andre store internater i Danmark.

Derudover kan du støtte os hver gang du køber foder fra Hill’s! For hver pose foder, vi sælger i april måned donerer Hill’s et måltid mad til en kat eller hund på en af landets største internater! Du kan læse meget mere her: https://www.hillspet.dk/mission-forever-friend

 

 

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Inges Kattehjem, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Inges Kattehjem nu. Og så sørger de for at ændre det.

 

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.