Book din næste aftale med Inges Kattehjem

Har du et sygt eller tilskadekommet dyr, bedes du ringe på tlf. 44 853 555

Uden for vores åbningstid henvises du til en vagthavende dyrlæge

Når du bestiller en tid til neutralisering, skal der bestilles én tid pr. kat !!

Ofte

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Adopteret fra Inges Kattehjem

Katte der er adopteret fra Inges Kattehjem kan have særaftaler i forbindelse med et dyrlægebesøg. Det kan feks. være skjulte sygdomme indenfor 30 dage efter adoption, en revaccination, neutralisering eller en tandbehandling, som er inkluderet i adoptionsprisen. Her skal der bookes som normalt og ses bort fra priserne der fremkommer. Ønskes der at tilkøbes noget der ikke følger med i adoptionsprisen, så kan dette krydses af under ”Ekstra services”. Det kan f.eks. være en bodystocking, rabiesvaccine, pas eller lign. 

Kastration

Kryptorchid

Langt de fleste hankatte har begge deres testikler i pungen, men indimellem sker det, at den ene ikke falder ned som den skal og derfor kan have placeret sig i bugen eller lysken. Dette kalder man kryptorchid. Det er en lidt større operation, der tager længere tid. For at kunne afsætte ekstra tid, vil vi meget gerne have besked, hvis du allerede ved at katten er kryptorchid. Vær opmærksom på at der vil komme et tillæg – se prislisten.

Faste

Katten skal være fastende ved ankomst. Den må ikke have spist siden kl. 22 dagen forinden, men må gerne få vand.

Sterilisation

Drægtig eller p-piller

Det er ikke altid at man kan se på en kat at den er drægtig. Men vides dette eller er der blot en mistanke herom, så vil vi meget gerne vide besked. Det samme, hvis katten har fået p-piller. Ved en sterilisation fjerner vi normalt kun æggestokkene, men ved indtag af p-piller kan livmoderen have forandringer, som gør at katten ikke kan steriliseres som normalt.  Ved drægtighed og forandringer af livmoderen, vil hele livmoderen blive fjernet, hvilket tager længere tid. Vi vil derfor gerne have mulighed for at afsætte ekstra tid. Vær opmærksom på at der vil komme et tillæg – se prislisten. Skulle katten alligevel ikke være drægtig, eller have forandringer på livmoderen, vil hun blive steriliseret på normal vis uden ekstra tillæg.

Faste

Katten skal være fastende ved ankomst. Den må ikke have spist siden kl. 22 dagen forinden, men må gerne få vand.

Mærkning

Der er én mærkning med i prisen. Det kan enten være et øremærke, hvilket er en tatovering i øret eller det kan være en chipmærkning, der er en lille chip, som skydes ind under huden. Vi registrerer efterfølgende katten i Dansk Katteregister. Øremærkning kræver at katten bliver lagt i narkose, så vælger man kun én type mærkning, anbefaler vi at man får lavet et øremærke. Ønsker man så senere også at give katten en chip, så kan dette gøres uden behov for narkose.

En ekstra mærkning koster et tillæg – se prislisten.

Faste

Katten skal, ved øremærkning, være fastende ved ankomst. Den må ikke have spist siden kl. 22 dagen forinden, men må gerne få vand.

Vacciner

Hos os kan der vælges imellem 2 vacciner – Basisvaccinen, der dækker kattesyge (parvovirus) og katteinfluenza (herpes- og calicivirus) og den udvidede vaccine, der også dækker Felin Leukæmivirus (Felv).
Katte under 1 år bør vaccineres 2 gange med 3-4 ugers mellemrum – revaccination er ikke inkluderet i prisen.

Rabiesvaccine

Dette er ikke en vaccine som normalt bruges i Danmark, medmindre katten skal rejse til udlandet/passere landegrænsen. De fleste lande inkl. Danmark kræver at katten har et kæledyrspas med en gyldig rabiesvaccination. For at være gyldig skal rabiesvaccinationen være min. 21 dage gammel, derefter holder den op til 3 år (afhængig af mærke- Den vi bruger her, holder i 3 år efter vaccinationsdato)
For at kunne udstede et pas til din kat, skal katten have en læselig ID-mærkning, da denne skal indføres i passet og tjekkes ved hver revaccination med rabies.

Fiv/Felv -test

Dette er en blodprøve hvor der kun testes for de 2 sygdomme Fiv og Felv – læs mere om sygdommene Fiv, også kaldet Katte AIDS og Felv- Felin Leukæmivirus her.

Løveklip

Ved en ”løveklipning” får katten klippet pelsen af på mave og ryg. Den bevarer dog pelsen på poter, ben, hale og hoved. Katten bliver lagt i fuld narkose, for at vi kan få lov til at komme ordentligt til pelsen.
Narkose er inkluderet i prisen.

Faste

Katten skal være fastende ved ankomst. Den må ikke have spist siden kl. 22 dagen forinden, men må gerne få vand.

Tandbehandling

Før der bookes en tandbehandling, skal katten have været til en tandkonsultation, hvor behovet og omfanget af behandlingen vurderes. Det er væsentligt, at vi har en idé om hvad og hvor meget der skal behandles. Med tandbehandlinger, kan der dukke nye fund op, når først katten ligger i bedøvelse. Skulle der dukke uforudsete fund op, vil du blive kontaktet på telefonen for nærmere aftale. 

Røntgen

Vi anbefaler altid at der som minimum bliver taget et røntgenbillede efter fjernelsen af en tand, så man kan sikre sig at alle rodstumper er kommet med ud. Hertil er der flere tandsygdomme, der umiddelbart er svære at spotte og hvor det er nødvendigt med røntgenbilleder for at kunne afklare tandens sundhedstilstand under tandkødet.

Faste

Katten skal være fastende ved ankomst. Den må ikke have spist siden kl. 22 dagen forinden, men må gerne få vand.

Faste

Skal katten i narkose, skal den være fastende ved ankomst. Den må ikke have spist siden kl. 22 dagen forinden, men må gerne få vand. Er der tale om en lille kat eller killing under 2 kg, så skal den først være fastet fra kl. 6 samme morgen.