Frank – Odense

Har du plads i lasagnefadet? Så har vi en kæmpe madglad kælebasse! Frank er dog betydelig mere venlig end Garfield…
Frank er flyttet hele vejen fra Silkeborg, for at få hjælp til at finde det helt perfekte hjem, da der var opstået allergi han tidl familie. Han er utrolig kælen og hilser glad på alle, som vil at ae hans buttede krop. Frank vil rigtig gerne have mulighed for at sole sit maveskind i en dejlig have.

Avocato – Odense

Mango og Avocato er klar på en blid mavemassage, når de er krudtet af.
En herre købte et landsted, og sørme om der ikke fulgte en fertil hunkat med i købet. Hun fik selvfølgelig killinger, og da der ikke kunne skaffes hjem til Mango og Avocato, blev de afleveret til kattehjemmet. Det skyldes muligvis varmen, men de to lækre killinger lader ikke til at være synderligt ophidsede over, at opholde sig hos os. De tager det hele meget roligt og er meget venlige og imødekommende.

Mango – Odense

Mango og Avocato er klar på en blid mavemassage, når de er krudtet af.
En herre købte et landsted, og sørme om der ikke fulgte en fertil hunkat med i købet. Hun fik selvfølgelig killinger og da der ikke kunne skaffes hjem til Mango og Avocato, blev de afleveret til kattehjemmet. Det skyldes muligvis varmen, men de to lækre killinger lader ikke til at være synderligt ophidsede over at opholde sig hos os. De tager det hele meget roligt og er meget venlige og imødekommende.

Alvin – Odense

Alvin er 2 år her til august, han er renlig og har lært kommandoen “sit”. Han er en super dejlig kat med en skøn personlighed. Han er stille og rolig, og meget nysgerrig. Han kan rigtig godt lide at lege og kan godt være lidt fjollet til tider. Han har sine steder han elsker at sove, og når han lærer en at kende, kan han godt komme hen og ligge sig hos én.
Han elsker at kunne komme ud og ligge og følge med i hvad der sker.
Han har ikke erfaring med andre dyr eller børn, men han har brug for et roligt hjem, hvor han kan føle sig tryg.

Lillemis – Odense

Lillemis og Baby har holdt sammen som tilløbere gennem en længere periode. De var tynde og ret sølle ved ankomsten til kattehjemmet, men med god kost og pleje skal de nok blive et par smukke frøkner.
De er ret stilfærdige, men vil gerne kæle.
Roligt hjem med have.

Baby – Odense

Baby og Lillemis har holdt sammen som hjemløse i adskillige måneder. De er enormt glade for hinanden, og vi har derfor besluttet, at de skal have et nyt hjem sammen.
De er et par stilfærdige og milde piger, som har støttet sig til hinanden gennem sult og dårligt vejr. Her på kattehjemmet er de ved at restituere overpå en hård tid, og de kommer stille og roligt til at se sundere og pænere ud,for hver dag der går.

Svala (M9) – Odense

Svala vil gerne lige se tingene og folk lidt an, men nysgerrigheden vinder hurtigt overfor forsigtigheden, og så kommer hun gerne hen for at lege og putte.

Vivian (M9) – Odense

Vivian er blid og kælen.
Vivian ankom til kattehjemmet m 4 killinger. Hele familien har været i pleje, og nu er killingerne klar til nye hjem. Det er Vivian også! Nu må det være hendes tur til at blive opvartet -det fortjener og trænger hun til.

Ella – Odense

Ella er født på landet og glæder sig til at komme udendørs i egen have igen. Hun er lidt forsigtig, så kommende tjener skal indstille sig på, at væbne sig med rigelige mængder godbidder og tålmodighed.

Jessie – Odense

Jessie er en skøn og sjov lille pige. Hun kan være meget verbal -særligt når hun mangler underholdning eller er utilfreds.

Mille – Odense

Mille er sød og rolig. Hun er ret imødekommende overfor alle flinke folk, som giver sig tid til at snakke med hende.

Gubby – Odense

Gubby er meget kælen og kan godt komme til at hapse en lidt i hånden, hvis hun synes, at man stopper kæleriet, før hun er klar. Gubby vil gerne ud og sole sig lidt i en have.

Killinger

PGA SYGDOM BLANDT PERSONALET ER ODENSEAFD IKKE OPDATERET, MEN VI HAR ADSKILLIGE KILLINGER KLAR TIL ADOPTION.

 

Gyda – Odense

Gyda er en rolig dame, som er god til, at sørge for at få opmærksomhed og kæl. Hun vader bare ubekymret hen til alle med hænder.
Da hun ankom, var hendes lange pels tydeligvis ikke blevet passet, så vi måtte klippe en del klotter af, men pels vokser ud og hun skal nok blive fin igen.
Gyda ønsker sig et hjem med have og en god samling børster.

Mona – Odense

Mona er sød og blid, så søger du en hyggemis, er hun et godt bud.
Mona har opfostret 3 killinger, som nu er klar til nye hjem, og nu trænger hun også til at få en masse omsorg, noget lækkert mad og en ordentlig lur.

Speedy Shy – Odense

SpeedyShy er sammen med sine 2 søskende født af en vildtlevende hunkat. De tre er blevet socialiseret og er nu klar til at få deres eget hjem. De har ikke været vant til hunde eller børn og deres nye hjem må gerne byde på tålmodighed og ro.

SpeedyShy er den mest tilbageholdende af de tre søskende. Hun leger meget og gerne tæt på de mennesker, hun er tryg ved og hun elsker at blive nusset. Når man taler roligt til hende bliver hun afslappet og kærlig og kommer gerne helt op i hovedet på en og hilser på. Hun kan blive skræmt af høje lyde og er ikke vild med at blive løftet.

Olive (M6) – Odense

En herlig inteligent familiekat!
Skønne, kælne Olive ankom til kattehjemmet som nybagt mor i foråret. Hun var enormt skravlet og sølle, og kæmpede med et massivt parasitangreb. Hele familien har været i pleje, hvor plejemor har kæmpet for at få både killingerne, men især Olive, igennem og ovenpå igen.
Olive er stadig ret slank, men hun er sluppet af med parasitterne og ser smukkere og smukkere ud for hver dag.
Nu er hendes killinger blevet store nok til at flytte hjemmefra, så Olive ønsker sig en familie, der har plads til en finurlig kælemis, som gerne vil hjælpe lidt med havearbejdet.

Tuttetot – Odense

Tuttetot er søster til SpeedyShy. HUn har været den modigeste i kuldet og klar på at undersæge alt nyt. Hun er en super sød og kærlig killing, der er fuld af energi.

Tammie – Odense

Klar til nyt hjem 28 juli. Tammie er lige som sine søskende fundet på en autoophuggerplads, hvor han er født. Han er stadig lidt skeptisk overfor alle de nye indtryk, men i det rette hjem vil han helt sikkert udfolde sig, når han bliver fortrlig med de nye omgivelser

Naia – Odense

Klar til nyt hjem 26 juli. Naia er født hos en autoophugger. Hun er meget bange og hvæser gerne af os, for en sikkerheds skyld. Med forståelse og tålmodighed, skal hun nok blive meget bedre.