Persondatapolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan IKKE indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller foretager et køb via vores webshop. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Webshop

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne når der udføres køb i webshoppen behandles: Fulde navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Vi opbevarer dine oplysninger i 14 dage efter afsendelse af din pakke, så de kan bruges hvis pakken af en eller anden årsag bliver forsinket, eller ikke kommer frem. Derefter slettes oplysningerne permanent fra vores systemer.

Donation

Foretager du en donation via vores webshop og ønsker du at kunne få et skattefradrag, indsamler vi udover de før nævnte personoplysninger, også dit personnummer. Ved donation bliver dine oplysninger registreret i vores system, så vi har mulighed for at registrere det til Skat.

Blad/nyhedsbrev

Har du valgt at modtage vores blad/nyhedsbrev gemmer vi dine adresseoplysninger og mail, til dette brug.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der er omfattet af GDPR lovgivningen.

Hjemmeside

Vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data, herunder hosting og website løsning. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Adresser

Adresser håndteres af en tredjepart i forbindelse med udsendelse af bladet.

E-mail håndteres pt. af MailChimp og bruges til udsendelse af nyhedsbreve.

Donationer

CPR-nummer anvendes kun til indberetning til Skat.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: ik@inges-kattehjem.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.