Inges klinikker

   Velkommen til vores klinikker i Glostrup, Odense og Næstved

klinik4

Inges klinikker ligger på Kattehjemmets afdelinger i Glostrup, Odense og Næstved. Afdelingerne har egne klinikker, som primært benyttes til at tage vare på de katte, vi formidler til nye hjem. Klinikkerne beskæftiger sig hovedsageligt med neutralisering, øre- og chipmærkning, vaccination, sundhedstjek, FIV/FeLV-undersøgelse, behandling mod orm og lopper og andre opgaver, som er nødvendige, når man driver et kattehjem. Vores dyrlæger har mere end 30 års erfaring i kattens røgt og pleje, og de tilser og behandler tusindvis af katte hvert år.

Du kan efter forudgående aftale at få sin kat både neutraliseret, øremærket, chipmærket, vaccineret og sundhedstjekket på vores klinikker – også selv om du ikke har adopteret den fra vores internater. Priserne er endda mere end rimelige i forhold til de gængse, da vi er en dyreværnsforening og derfor arbejder for, at så mange katte som muligt neutraliseres for at undgå “overskudskillinger”.

Vores klinik i Glostrup har åben konsultation: Tirsdag og fredag kl. 9.00 – 10.00 samt torsdag kl. 17.00 – 18.00.

Priser på Glostrup afdeling:

Sterilisation: 949 kr.

Kastration: 749 kr

Vaccination (i forbindelse med sterilisation/ kastration): 95 kr.

Chipmærkning (i forbindelse med sterilisaiton / kastration): 150 kr.

Konsultation: 450 kr.

Vaccination (i forbindelse konsultation). 150 kr.

Chipmærkning (i forbindelse med konsultation): 150 kr.

 

Du skal bestille tid til dyrlæge i Odense ved at ringe til vores Glostrup afdeling (tlf. 44853555 hverdage kl. 10-16) i åbningstiden. Glostrup administrerer bookinger  for klinikken i Odense.

Du kan bestille tid til dyrlæge i Næstved for mindre ting som f.eks. vaccination ved at ringe til vores Næstved afdeling (tlf.: 70203550 mandag – torsdag kl. 13-15) afdelinger i åbningstiden (der bliver dog ikke foretaget neutralisering og øremærkning i Næstved).