Inges kattepension

Lad os passe din kat i ferien

Pension_Klatrekat

På Inges Kattehjem i Glostrup kommer der hvert år mange katte i pension; især i sommerferietiden. Kattene i vores pension opholder sig i en særlig afdeling, hvor de får deres eget bur de første par dage. Når katten er tryg, kan den komme i løbegård med de andre katte, hvis det drejer sig om en aktiv og rolig kat. Mere nervøse katte kan gå frit i en mindre afdeling. Kattene bliver passet hver dag – også på lørdage og i helligdagene.

Du kan også få din kat på pension på Kattehjemmet i Hillerød.

Når du indleverer din kat, skal den være rask og fri for utøj (lopper). Den skal også være vaccineret inden for det sidste år. Desuden er det et krav, at kønsmodne katte er steriliseret eller kastreret.

Nb! Pension er muligt på afdelingen i Glostrup og på Kattehjemmet i Hillerød. Husk at bestille i god tid på telefon 44853555 – især når det gælder skolebørnenes sommerferie fra slutningen af juni til midten af august. Læs mere om hvad du kan gøre med katten, når du skal på ferie.

Vores kattepension koster 95 kr./dag. Hvis du skal have mere end en kat i pension hos os, koster det for hver kat 90 kr./ dag.