Åbningstider i pinsen

Åbningstider i pinsen: Glostrup, Næstved og Hillerød er lukket både pinsedag og 2 pinsedag. Odense vil være åben både pinsedag og 2 pinsedag.

Glostrup – opdatering

Glostrup – opdatering

Der har været forholdsvist stille med herreløse katte i Glostrup afdelingen i november – januar. Vi har haft flere killinger, som dog enten hurtigt er kommet videre … Læs mere her »

Dyrevelfærdskonference

Dyrevelfærdskonference

Inges Kattehjem var den 17. november 2016 til konference om dyrevelfærd på Crowne Plaza Copenhagen Tower. Vi var sammen med andre dyreværnsorganisationer, landbrugsorganisationer, forskere, private virksomheder, offentlige … Læs mere her »

Mange katte i Odense

Mange katte i Odense

af Sidsel Nymark September måned har været en meget travl måned på internatet i Odense. Vi har alene i denne måned modtaget 81 katte af … Læs mere her »

Mis Valborg styrer hjemmet

Mis Valborg styrer hjemmet

Den lille sorte hunkat var absolut ikke tilfreds. Det var tid for Mis Valborgs årlige sundhedscheck og hun havde allerede protesteret højlydt, da hun skulle … Læs mere her »

Travlt i Næstved

Travlt i Næstved

Der har været travlt på kattehjemmet i Næstved i sommerperioden. Vi har tydeligt mærket, at det har været højsæson for uønskede kattekillinger, højsæson for uønskede … Læs mere her »

Flyverkatten Sally

Flyverkatten Sally

Da Dorthe, Søren og deres 5-årig søn Mads adopterede den 3-måneder gamle killing Sally vidste de ikke, at de havde adopteret en rejselysten dame. Dengang … Læs mere her »

Lille Pippi fra Hillerød

Lille Pippi fra Hillerød

På Hillerød Kattehjem har sommeren også stået i killingernes tegn. Vi vil gerne have lov at dele en særlig historie fra Louise, der var plejefamilie … Læs mere her »

Forladte killinger i Odense

Forladte killinger i Odense

Foråret på Inges Kattethjem gik forholdsvis stille for sig, uden den store indfluks af killinger (savnet af kunderne), da de først var klar til adoption var der så mange om … Læs mere her »