Center for Forsøgsdyr fortsætter

Center for Forsøgsdyr fortsætter

Inges Kattehjem har sammen med andre dyreværnsorganisationer, en håndfuld virksomheder og Miljø- og Fødevareministeriet besluttet at forlænge støtten til Danmarks 3R-centre til 2020 og dermed forbedre … Læs mere her »

Naboen var efter min kat…

Naboen var efter min kat…

Der er flere eksempler på, at katteejere har fået problemer med deres nabo, fordi deres kat har gået ind på deres grund. I ekstreme tilfælde forsvinder … Læs mere her »

Tema: Nabostrid

Tema: Nabostrid

Katte er desværre et af de kæledyr, der kan føre til strid mellem ellers gode naboer. Sådan behøver det ikke at være… Nu var naboens katten … Læs mere her »

Glostrup – opdatering

Glostrup – opdatering

Der har været forholdsvist stille med herreløse katte i Glostrup afdelingen i november – januar. Vi har haft flere killinger, som dog enten hurtigt er kommet videre … Læs mere her »

Dyrevelfærdskonference

Dyrevelfærdskonference

Inges Kattehjem var den 17. november 2016 til konference om dyrevelfærd på Crowne Plaza Copenhagen Tower. Vi var sammen med andre dyreværnsorganisationer, landbrugsorganisationer, forskere, private virksomheder, offentlige … Læs mere her »

En rigtig kattejul

En rigtig kattejul

Det er morgen og Elisabeth og hendes 15-årige datter står i køkkenet. Rundt omkring er der pyntet op til jul. En lille blød trefarvet pelsbold … Læs mere her »