Tema: Mærk din kat

Tema: Mærk din kat

Det er ukompliceret at få mærket sin kat – og hvis den bliver væk, kan du finde den igen. Inges Kattehjem anbefaler øremærkning. Inges Kattehjem … Læs mere her »

Kattene i Odense

Vi har de sidste par måneder haft en rolig periode i Odense afdelingen. Når vi ikke har helt så meget tryk på internatet, har vi … Læs mere her »

Ronja finder sit nye hjem

Ronja finder sit nye hjem

Ronja blev indleveret på Sønderjyllands Dyreværnsnternat den 7. juni sidste år med sine to små killinger. De var blevet fundet i en hæk – smidt … Læs mere her »

Glostrup – opdatering

Selvom killingesæsonen er afsluttet og vinteren er gået på held, har vi haft alt andet end ro på vores afdeling i Glostrup. Vinterhalvåret, samt det … Læs mere her »

Center for Forsøgsdyr fortsætter

Center for Forsøgsdyr fortsætter

Inges Kattehjem har sammen med andre dyreværnsorganisationer, en håndfuld virksomheder og Miljø- og Fødevareministeriet besluttet at forlænge støtten til Danmarks 3R-centre til 2020 og dermed forbedre … Læs mere her »

Naboen var efter min kat…

Naboen var efter min kat…

Der er flere eksempler på, at katteejere har fået problemer med deres nabo, fordi deres kat har gået ind på deres grund. I ekstreme tilfælde forsvinder … Læs mere her »

Tema: Nabostrid

Tema: Nabostrid

Katte er desværre et af de kæledyr, der kan føre til strid mellem ellers gode naboer. Sådan behøver det ikke at være… Nu var naboens katten … Læs mere her »