Kattene i Odense

Vi har de sidste par måneder haft en rolig periode i Odense afdelingen. Når vi ikke har helt så meget tryk på internatet, har vi mulighed for at få ryddet lidt op og få ordnet flere af de praktiske ting, vi ofte ikke når i hverdagen. Der er tid til vedligeholdelse og nytænkning.. . Og så har vi selvfølgelig mere tid til lege/nusse og aktivere kattene.

Det fik vi næsten ikke tid til med et kuld 12-ugers killinger som vi fik tilbage fra en af vores meget dedikerede plejefamilier midt i marts. Interessen for killingerne var overvældende. Folk kom fra både Jylland, Sjælland og selvfølgelig fra Fyn, for at tilbyde de små et nyt hjem. Efter et par timer var alle 7 killinger sendt ud i nye hjem.

I februar modtog vi en ung hunkat. Hun havde gennem længere tid opholdt sig ved en landejendom i deres lager af koks og var derfor lidt ubeskrivelig i farven. Først var hun utilnærmelig, men da hun fandt ud af at ejendommens beboere var venligsindede, blev hun forvandlet til en meget højt snakkende og kælen lille kat. På internatet viste det sig efter nogle dage at lille Koksi, som vi døbt hende, var helt hvid og døv. Koksi er siden blevet adopteret af nogle erfarne katteejere som i forvejen har to døve katte og har hele deres have hegnet ind. (Billede).

Vi kan fornemme at foråret er i gang. Flere af de hunkatte, vi har fået indleveret på internatet er allerede drægtige. Vi kan derfor opfordre til at brede budskabet om, at det absolut er tiden til at få neutraliseret sin kat.

Vi er i Odense i gang med at tilrettelægge vores 25 års jubilæum, som vi glæder os til at afholde den 3. juni 2017.