Dansk Katteregister

Dansk Katteregister administreres af Danmarks største katteorganisation, Inges Kattehjem, og er etableret i 1991. Alle øre- og chipmærkede katte optages gratis. Registeret dækker hele Danmark. Årligt registreres internt mere end 25.000 nye katte, og antallet af ejere, som selv registrerer deres kat over nettet, er stærkt stigende.

Det er Dansk Katteregisters filosofi, at det ikke skal koste ejeren ekstra at registrere katten, når man har været så ansvarlig, at man har fået den mærket.

www.Dansk-Katteregister.dk

Dyreregisterportalen
I Danmark findes flere registre, hvori katte og andre dyr er registreret. Derfor kan man risikere at overse eller glemme at søge i enkelte registre. Derfor har vi i samarbejde med Chipregister.dk og Det Danske Katteregister udviklet en fælles søgeportal. Portalen er fuldt funktionsdygtig men er under stadig udvikling.

Derfor har vi i samarbejde med Chipregister.dk og Det Danske Katteregister udviklet en fælles søgeportal. Portalen er fuldt funktionsdygtig men er under stadig udvikling.

www.dyreregisterportalen.dk

Europetnet
Dansk Katteregister er medlem af den fælleseuropæiske søgetjeneste Europetnet. Det betyder, at du via Dansk Katteregister kan blive genforenet med din kat, selvom den forsvinder i udlandet.

www.europetnet.com