Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

  • Alle
  • Glostrup
  • Hillerød
  • Næstved
  • Odense
gl_luna_190319

Luna – Glostrup

Ca. 3 år

Luna er en meget aktiv og nysgerrig Bengaler kat der desværre blev indleveret da hendes tidligere ejer skulle flytte. Lunas nye hjem skal være udrettet med voliere … Læs mere her »

gl_pisa_190319

Pisa – Glostrup

Ukendt alder

Pisa frigives til salg fra d.20/3-19 Pisa er en tilløber der er blevet fundet vandrende rundt i Albertslund de sidste 6 mdr. ca. Hun er lidt utryg … Læs mere her »

gl_hjerte_190319

Hjerte – Glostrup

Ukendt alder

Hjerte frigives til salg fra d. 25/3-19 Hjerte er en tilløber kat der er blevet indleveret hos os, da hun har løbet rundt i Rødovre i 14 … Læs mere her »

gl_channel_190319

Channel – Glostrup

Ca. 1 år

Channel er en lille, utrolig snakkesalig, fin hunkat på ca. 1 år som mangler et nyt hjem i en lejlighed. Hun er vant til at have en … Læs mere her »

hil_Villa_180319

Villa – Hillerød

8 år

Villa er en smuk trefarvet pige på ca. 8 år. Hun er lidt forsigtig men rolig. Hun har altid været indekat. Hun er ikke god til andre … Læs mere her »

gl-Bonnie-150319

Bonnie – Glostrup

10 år

Bonnie er blevet hjemløs, da hendes familie skal flytte og ikke kan have hende med det nye sted. Så  nu sidder Bonnie og venter på, at der … Læs mere her »

gl-Marshall-150319

Marshall – Glostrup

1½ år

-MARSHALL HAR FÅET NYT HJEM- Marshall er en dejlig kat, der lige nu står uden hjem. Han sidder og venter på en kærlig ny familie, der dels … Læs mere her »

hil_Eva_140319

Eva – Hillerød

9 måneder

— EVA HAR FÅET NYT HJEM — Eva er en nuttet lille pige på ca. 9 mdr. Hun er kommet til os som tilløber. Trods fremlysning har … Læs mere her »

hil_Musti_140319

Musti – Hillerød

5 år

— MUSTI HAR FÅET NYT HJEM — Musti er født i 2014. Hun er en super mussefanger og tager godt fat i jagten. Musti vil elske at … Læs mere her »

D6262922-790E-424E-A906-14C848EB254B

Thor – Odense

2,5 år

Thor kommer fra et privat hjem, hvor der ikke længere var overskud til ham og flere andre katte. Han virker sød og god og er meget interesseret … Læs mere her »

gl_mussi_120319

Mussi – Glostrup

Ca. 6 år

Mussi er en social og sød kat, der leder efter et hjem med mulighed for at komme udenfor. Han har som killing været vant til små børn, … Læs mere her »

gl_polly1_120319

Polly – Glostrup

Ca. 1 år

-POLLY HAR FÅET NYT HJEM- Polly er en sød lille hunkat på lidt over 1 år, der glæder sig til at komme ud til et hjem med … Læs mere her »

gl-Bella-080319

Bella – Glostrup

2 år

-BELLA HAR FÅET NYT HJEM- Bellas familie udviklede allergi. Hun bor nu hos os, indtil hun har fundet en kærlig familie, der vil give hende et nyt … Læs mere her »

gl-Emma-080319

Emma – Glostrup

5 år

-EMMA HAR FÅET NYT HJEM- Emmas tidligere ejer er desværre gået bort, så hun bor midlertidigt her hos os og ønsker sig en kærlig familie, der vil … Læs mere her »

gl_Groot_070319

Groot – Glostrup

Ca. 2 år

-GROOT HAR FÅET NYT HJEM- Groot er en dejlig dreng, der leder efter et nyt hjem hos en sød familie, hvor han kan komme udenfor. Groot er … Læs mere her »

OD6_3-19basse

Basse – Odense

2 år

Basse er fra Tinglev i Jylland. Han er kommet tilløbende til nogle mennesker, som har passet ham gennem længere tid. Kemien mellem finders egne katte og Basse … Læs mere her »

hil_BosseSvea_040319

Bosse & Svea – Hillerød

5 år

Bosse og Svea er søskende og putter meget med hinanden. De er indleveret hos os pga dødsfald. De er indekatte og født 1/5-2014. De er meget kælne … Læs mere her »

751E56AB-DD8D-4CAA-8BB5-FCB56F5BD236

Cazim – Odense

2-3 år

Cazim blev oprindelig bortadopteret fra internatet i august 2018. Han er desværre returneret, da der har været problemer med Cazims ejere og deres naboer. Oprindeligt blev Cazim … Læs mere her »

IMG_2914

Una – Næstved

Ca. 1½ - 2 år ?

Er du på udkig efter en rigtig kærlig og venlig familiekat, så er Una måske svaret. Hun er en stor robust missepige på 4 kg. Hun er … Læs mere her »

IMG_2917

Trunte – Næstved

3½ år

Trunte er en sød og kærlig lille hunkat. Hun skal til et roligt hjem uden små børn og uden andre katte.

IMG_2920

Trille – Næstved

3½ år

Trille er en sød og kærlig kat ….når det passer hende. Hun har også temperament, ved især hvad hun ikke tolererer og er ikke ked af at … Læs mere her »

hil_Gimse_060219

Gimse – Hillerød

6-7 år

Gimse er en meget kælen dreng på ca. 6-7 år. Gimse er tilløberkat. Han er meget kontaktsøgende, men også en kat der kan vise når det er … Læs mere her »

OD6_1-19gerda1

Gerda – Odense

5-6 år

Gerda er endt på internat, da hendes ejer døde og ingen familie kunne give Gerda et hjem. Vi ved ikke så meget om Gerda. Hun er en … Læs mere her »

E7F42023-4422-470D-ADC7-F83F3FEBE077

Rose – Odense

Sommer 2014

Rose er helt fra SønderJylland, hvor ejer desværre ikke havde mulighed for at beholde ham pga flytning. Rose er en sød kat – han har været vant … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 4000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Du får udleveret materiale og kan sætte dig i forbindelse med os i åbningstiden, og vi sørger for, at du er godt klædt på til få katten hjem.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede, øremærkede og chippede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser pr. 22.04.2015

Killinger under 6 måneder: 1200 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 950 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.