Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
IMG_2887

Bumle – Næstved

Ca. 1 - 2 år

Bumle er en smuk ung fyr, særdeles kælen og kontaktsøgende. Velegnet som familiekat, også til hjem med mindre børn.

IMG_2881

Bølle – Næstved

Ca. 4½ år

Er du på udkig efter en *sværvægter* så er Bølle måske din nye bedste ven. Han er en velvoksen fyr på lidt over 6 kg, men han … Læs mere her »

IMG_2880

Timmo – Næstved

Ca. 10 - 12 mdr

En meget energisk, nysgerrig og tillidsfuld ung hankat.

IMG_2869

Misha – Næstved

Ca. 3 - 4 år ?

Misha er en smuk og rolig hunkat, der holder af det rolige liv. Hun er kælen og tillidsfuld.

gl-Fiona-180119

Fiona – Glostrup

3½ år

Fiona er udekat og hendes mennesker skal flytte i lejlighed, hvor hun ikke kan komme ud. Fiona leder derfor efter en sød ny familie, der bor, så … Læs mere her »

gl-Simbi-180119

Simbi – Glostrup

ca. 4 år

Simbis familie udviklede allergi, så hun står uden bolig. Derfor er hun på udkig efter en sød familie, der vil give hende et kærligt nyt hjem, som … Læs mere her »

gl-Malte-231118

Malte – Glostrup

3½ år

Malte er en god og dejlig dreng, der ikke kunne komme med, da hans familie skulle flytte. Så han leder med lys og lygte efter et nyt … Læs mere her »

OD16_1-19tommy

Tommy – Odense

Sommer 2017

Tommy er fundet i Tommerup. Han er en skøn og kontaktsøgende kat, der vil fungere fint som familiekat. Tommys kommende ejer skal være indstillet på at bruge … Læs mere her »

Nenja700450

Nenja – Glostrup

ca. 4 år

Nenja blev fundet som tilløber i Herlev, hvor hun havde rendt rundt de sidste par måneder. Hun er rigtig kælen og kan lide at snakke med folk … Læs mere her »

OD8_1-19missemøghe

Misse Møghe – Odense

ca 2 år

Misse Møghe er fundet i Bogense. Hun er helt ny på internatet og synes ikke at stedet er det bedste sted, hun har opholdt sig. Hun er … Læs mere her »

OD4_1-19trioline

Trioline – Odense

ca 1 år

Trioline har haft en meget hårdt start på katehjemmet. Hun har været meget chokeret over at komme på internat. Vi ved ikke så meget om Triolines fortid. … Læs mere her »

OD23_10-18vissing

Vissing – Odense

sommer 2017

Vissing ankommet til internatet med sin killing Lillebror. De har levet et lidt barsk liv blandt skrot og affald.  Hun har levet ude, men har været i … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 4000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Du får udleveret materiale og kan sætte dig i forbindelse med os i åbningstiden, og vi sørger for, at du er godt klædt på til få katten hjem.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede, øremærkede og chippede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser pr. 22.04.2015

Killinger under 6 måneder: 1200 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 950 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.