Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

  • Alle
  • Glostrup
  • Næstved
  • Odense
B7C0CF90-67C6-4048-8A38-D5E524998597

Killinger – Odense.

12-13 uger

Killinger fundet i kolonihave forening. De har været i pleje og er nu klar til at komme ud i et hjem. Der er 4 ialt-

gl-Mille-161118

Mille – Glostrup

9 år

Mille er blevet hjemløs, da hendes familie skal flytte og ikke kan have hende med. Så hun er på udkig efter et nyt godt hjem, der har … Læs mere her »

gl-Bertha-161118

Bertha – Glostrup

ca. 1 år

Bertha er en tilløber fra Guldborgsund-området, så vi ved ikke ret meget om hende. Hun står nu og mangler et godt kærligt hjem, der kan give hende … Læs mere her »

gl-Josefine-161118

Josefine – Glostrup

Ca. 11 -12 år

Josefines mennesker skal flytte og kan ikke have hende med. Så hun søger nu et nyt hjem, der fint kan være i en lejlighed, hos nogle søde … Læs mere her »

gl-Gurli-161118

Gurli – Glostrup

Ca. 11 - 12 år

Gurlis mennesker skal flytte og kan ikke have hende med. Så hun søger nu et nyt hjem, der fint kan være i en lejlighed, hos nogle søde … Læs mere her »

gl-Hope-161118

Hope – Glostrup

Ved ikke (Voksen)

Hope er fundet i Nakskov-området med sine killinger. Nu er killingerne fløjet fra reden og Hope vil meget gerne have et godt nyt hjem hos nogle kærlige … Læs mere her »

gl-Misser-091118

Misser – Glostrup

Ca. 8 år

Missers tidligere ejer er desværre gået bort. Så nu leder hun efter en sød familie, der vil give hende et dejligt kærligt hjem, hvor hun kan få … Læs mere her »

gl-Elmer-091118

Elmer – Glostrup

Ved ikke (Voksen)

Elmer er en tilløber fra Kongsøre-området i Nord-Vestsjælland. Hans tidligere ejer efterlyses stadig, men efter mandag den 12 november er Elmer hjemløs, hvis hans ejer ikke findes. … Læs mere her »

OD7_11-18stryker

Stryker – Odense

ca 14 uger

Stryker er fundet på Strynø. Han er en sød og kælen killing, der meget gerne vil i kontakt.

OD7_11-18fie

Fie – Odense

Født 21/4-18

Fie er sammen med Fru Auerland kommet fra et privat hjem, hvor det ikke har været muligt at finde et hjem til dem. Fie har været vant … Læs mere her »

OD7_11-18fruauerland

Fru Auerland – Odense

Født 21/4-18

Lille Fru Auerland er sammen med Fie kommet til internatet, da hendes ejer ikke kunne finde et hjem til dem. Hun har været vant til at bo … Læs mere her »

IMG_2812

Mimsy – Næstved

Ca. 5+

Er du på udkig efter en kælen, tillidsfuld rolig og meget selskabelig ven, så er det måske mig du skal besøge. Jeg kan det hele og lidt … Læs mere her »

IMG_2815

Killing – Næstved

Ca. 14-15 uger

Kig forbi kattehjemmet i Næstved i vores åbningstid tirsdag og torsdag mellem 15 og 18 eller søndag mellem 11 og 14, hvis du har mulighed for at … Læs mere her »

IMG_2816

Sheeba – Næstved

Ca. 4½ år

Jeg er Sheeba og jeg søger et nyt dejligt hjem da min tidligere slave desværre ikke kunne bo sammen med mig mere. Jeg er både blid, venlig … Læs mere her »

IMG_2820

Killinger – Næstved

ca. 4½-5 mdr

2 killinger, en han og en hun – hunkatten er semilanghåret. Kig forbi kattehjemmet i Næstved i vores åbningstid, tirsdag og torsdag mellem 15 og 18 eller … Læs mere her »

OD30:10-18LL1

Elle – Odense

Født uge 33

Denne lille hun killing er fundet forladt sammen med 2 søskende. De har været i god og kærlig pleje og plejefamilien fortæller om hende: Elle er en … Læs mere her »

OD30:10-18Nugget

Nugget – Odense

Født uge 33

Nuggets og hendes 2 søskende blev fundet alene uden mor som helt små. De har været i kærlig pleje og plejefamilien fortæller om hende: Nugget er det … Læs mere her »

OD30_10-18mugge

Mulle – Odense

Født uge 33

Lille Mugge blev fundet alene et sted i Fåborg. Han har har været i pleje  sammen med 4 killinger. Plejefamilien fortæller: Mugge er en bestemt lille herre, … Læs mere her »

gl-Kaniss-&-Peeta-191018

Katniss & Peeta – Glostrup

6 år

Katniss og Peeta’s ejer skal flytte i lejlighed, hvor de to misser ikke kan komme med. Derfor står de lige nu uden hjem og familie. De vil … Læs mere her »

OD17_10-18zapog zoya

Zap & Zoya – Odense

ca 13 uger

Zap og Zoya (han og hun) er to små krudtugler. De er født på en landejendom af en vildtlevende hunkat, men har været i menneske kontakt siden … Læs mere her »

IMG_2804

Boble – Næstved

Ca. 2 år

Boble er en fantastisk kat i sin bedste alder …..men også lidt at en bisse-mis. Måske skyldes det stress over at være på kattehjemmet, og revet ud … Læs mere her »

gl-Fie-161118

Fie – Glostrup

8 år

Lille Fie er desværre blevet hjemløs og leder nu efter et nyt kærligt hjem, der på sigt kan tilbyde hende at komme ud i den friske luft. … Læs mere her »

OD26_10-18Missamerica

Mis America – Odense

1-2 år

Mis America har født sine 7 killinger og er efterfølgende fundet et sted i Dalum, Odense. Hele familien blev bragt til internatet og derefter sendt i pleje … Læs mere her »

OD23_10-18vissing

Vissing – Odense

sommer 2017

Vissing ankommet til internatet med sin killing Lillebror. De har levet et lidt barsk lidt blandt skrot og affald. Hun trænger til god pleje og forkælelse. Vissing … Læs mere her »

gl-Perle-161118

Perle – Glostrup

Ca. 9 år

Perle er en meget snakkesalig hunkat, der står uden hjem, da hendes tidligere ejere skulle flytte. Hun skal ud til et hjem uden anden kat, da hun … Læs mere her »

8EB35DF7-D4C1-4CD2-A262-FB2301F7FD89

Storm P. – Odense

3-3,5 mdr

Lille Storm P. er fundet i en boligområde, hvor der løber mange herreløse katte omkring. Storm P.  er endnu ikke helt 100% overbevist om, at mennesker vil … Læs mere her »

OD26_10-18florraskilling

Floras killinger – Odense

født 13/7-18

Aslan: Stribet med hvidt (han) – en rigtig bandit. Han er altid lige der, hvor tingene sker. Meget nysgerrig og helt ‘fremme i skoene’. Han kan godt være … Læs mere her »

IMG_5750

Ny adresse – Odense

Fra 22/5-18

Kattehjemmet i Odense er nu flyttet til den nye adresse på Landbrugsvej 18, 5260 Odense S. Vi glæder os til at byde adoptanter og kunder velkommen på … Læs mere her »

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 4000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Du får udleveret materiale og kan sætte dig i forbindelse med os i åbningstiden, og vi sørger for, at du er godt klædt på til få katten hjem.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede, øremærkede og chippede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser pr. 22.04.2015

Killinger under 6 måneder: 1200 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 950 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.