Adopter en hjemløs kat

Her kan du se de fleste af de katte vi har til formidling i vores fire afdelinger. Vi gør opmærksom på at dette ikke opdateres dagligt, så du kan opleve at en kat du ser her, er solgt når du kommer ud på et af vores internater.

  • Alle
  • Glostrup
  • Hillerød
  • Odense
  • Vojens
0D187CEB-A11E-41F2-B35B-C60EC4D3DD7E

Tiger, Cookie og Coffee – Odense

12 uger

Tiger til venstre på billedet og hans to søstre Cookie, i midten, og Coffee, til højre bliver 12 uger på søndag i uge 28 og kommer samme … Læs mere her »

gl-Fanta-130718

Fanta – Glostrup

4 år

Fanta er en skøn misse-pige, der har taget ophold hos os, mens hun venter på en ny kærlig familie, der har en have, som hun kan holde … Læs mere her »

gl-Mille-130718

Mille – Glostrup

6 år

Mille bor hos os, mens hun leder efter et nyt hjem, der har en have e.lign. hun kan passe. Milles tidligere familie havde ikke den fornødne tid … Læs mere her »

IMG_2678

Killinger, født ca. 04/05 – Næstved

Ca. 12 uger d. 27/07

Kig forbi kattehjemmet i Næstved og hils på os, hvis du kunne have lyst til at give os et trygt og kærligt hjem. Der er åbent tirsdag … Læs mere her »

IMG_2679

Musse – Næstved

Ca. 4 - 5 år

Jeg er Musse …. en pige i min bedste alder. Jeg er selskabelig og nysgerrig, og snakker lidt når jeg får selskab. Jeg kommer fra et sted … Læs mere her »

IMG_2687

Tonic – Næstved

Ca. 1 - 2 år

Jeg hedder Tonic, og jeg er en meget kærlig og kælen pigemis …. når først jeg lærer dig at kende. Jeg kan virke lidt nervøs og afvisende, … Læs mere her »

Petrea_700.450

Petrea – Glostrup

Ved ikke

Petrea er blevet fundet gående rundt i flere uger, på Nørrebro og søger derfor nyt hjem, der fint kan være i en lejlighed. Vi ved ikke meget … Læs mere her »

Misty_700.450-300x300-1

Misty – Glostrup

Ca. 4 år

Misty er en kælen lejlighedskat der søger nyt hjem. Hun er meget social og glad for at sove i sengen. Misty er enormt glad for godbidsstænger af alle … Læs mere her »

0A631C24-D3D0-45CF-9ED6-9EE961538BDC

Speedy – Odense

1 år

Speedy har været uheldig. Hans ejer er død og nu skal han have et nyt hjem. Vi ved ikke ret meget om Speedy – han er ny … Læs mere her »

646E4FC4-9B57-4703-83E7-565734DC5001

Mariko – Odense

1-2 år

Mariko er fundet omstrejfende i en lidt sølle tilstand. Hans udseende bærer præg af, at han har måtte klare sig selv i en lang periode. Han har … Læs mere her »

Charlie - juli 2018

Charlie – Næstved

ca. 4 år

Jeg hedder Charlie ….dvs , ingen ved faktisk hvad jeg hedder, men det er det navn jeg har fået. Nogen er flyttet og har glemt at tage … Læs mere her »

Skygge_4.7.18-1

Skygge – Glostrup

8 år

Skygge står og søger nyt hjem, hvor han kan komme udenfor og løbe rundt. Skygge er normalt sød og kælen, dog lidt nervøs pt. efter indleveringen hos … Læs mere her »

hil_Wasse_040718-1

Wasse – Hillerød

2 år

Wasse er en skøn skøn hankat på 2 år. Wasse er desværre blevet “enke-kat”. Wasse er meget kælen og savner nu en ny ejer. Wasse er ikke … Læs mere her »

gl-Bella-&-Junior-29062018

Bella & Junior – Glostrup

4 og 3 år

Bella & Junior står uden bolig og søger sammen med lys og lygte efter en sød familie, der vil give dem et nyt hjem og bor, så … Læs mere her »

Findus og Frede - juni 18

Findus – Næstved

Ca. 2 - 3 år ?

Mit navn er Findus, og jeg er så klar til at få mit eget hjem. Jeg er en selvstændig hankat, men også en kærlig sjæl der gerne … Læs mere her »

Pepsi - juni 18

Pepsi – Næstved

Ca. 5-6 år

Mit navn er Pepsi og jeg er en voksen herre, både i alder og størrelse. Robust vil jeg sige, men en blid kæmpe 😉 Jeg er rolig … Læs mere her »

45D4F101-3A43-4064-A00E-B2C2B6FC4972

Batman Odense

2015

Batman  lever ikke særlig meget op til sit navn. Hun er hverken af hankøn eller særlig superhelte agtig. Faktisk er hun en sød og rolig kat, der … Læs mere her »

gl-Buller-22062018

Buller – Glostrup

ca. 1 år

Buller og hans søster Perle bor hos, mens de sammen leder efter et nyt kærligt og roligt hjem, fordi deres ejer ikke længere kunne passe dem. Det … Læs mere her »

gl-Perle-22062018

Perle – Glostrup

ca. 1 år

Perle og hendes bror Buller bor hos, mens de sammen leder efter et nyt kærligt og roligt hjem, fordi deres ejer ikke længere kunne passe dem. Det … Læs mere her »

42ADD958-81E6-4E15-8AE3-41C9ED521660

Nala – Odense

2016

Nala kommer fra et privat hjem, hvor der ikke var mulighed for at hun kunne blive. Det har været en stor omvæltning for Nala at komme på … Læs mere her »

gl-Simba-15062018

Simba – Glostrup

ca. 4 år

Simba er blevet husvild og leder efter en ny lejlighed med en kærlig familie, der vil tilbyde ham et nyt hjem. Simba er tillidsfuld, sød og kælen.

Elvis - juni 18

Elvis – Næstved

Ca. 1 - 2 år

Jeg er Elvis, men der er ikke meget rock´n roll over mig. Tværtimod er jeg forsigtig og tilbageholdende …..lige indtil jeg lærer dig at kende. Jeg kommer … Læs mere her »

Hil_Lucifer & Baltazar_120618

Lucifer & Baltazar – Hillerød

4 år

Lucifer og Baltazar er født i foråret 2014. De har altid boet sammen og det skal de også i deres nye hjem. Begge drenge er super søde, … Læs mere her »

IMG_5753

Blackie – Odense

1-2 år

Blackie er fundet i Søndersø. Han har gennem længere tid holdt til hos nogle katteglade mennesker som har prøvet at finde hans ejer – uden held. Er … Læs mere her »

418842AD-F347-46B4-87CC-C7B8944AD71F

Malou – Odense

Ca 1 år

Malou er ankommet til internatet sammen med Lille My, som vistnok er hendes mor. Hun er til en start lidt forsigtig, men bliver hurtig interesseret i kæl … Læs mere her »

IMG_5750

Ny adresse – Odense

Fra 22/5-18

Kattehjemmet i Odense er nu flyttet til den nye adresse på Landbrugsvej 18, 5260 Odense S. Vi glæder os til at byde adoptanter og kunder velkommen på … Læs mere her »

00A1FA81-468A-4ABE-B8E0-0083CDA114FF

Fru Andersen – Odense

Ca. 3 år

Fru Andersen er sammen med Vivi blevet indbragt på kattehjemmet, da deres ejer desværre er død. Vi ved desværre ikke så meget om de to katte, men … Læs mere her »

sj-Bette-070318

Bette – Vojens

ca. 9 måneder

Bette er født d. 20.05.17 og skal være indekat. Hun er meget kælen, men er også en lidt forsigtig kat

sj-mittemor-070318

Mittemor – Vojens

1 år & 9 måneder

Mittemor er født i juni 2016. Hun er meget kælen og rar kat som både kan være en ude kat og en inde kat.

Inges Kattehjem formidler årligt op mod 4000 herreløse killinger, ungkatte og ikke mindst voksne katte til nye, kærlige hjem.

Gør dig følgende overvejelser, før du besøger os:

Inde- eller udekat
Kan katten komme ud og løbe frit, hvor du bor, eller må den kun være inden døre?

Rolig kat eller selskabspapegøje
Skal katten være fuld af spilopper, eller passer det bedre til din familie med en sofaløve?

Killing eller voksen kat
Har du tiden og tålmodigheden til en killing, eller vil du hellere have en kat, der allerede er velopdragen?

Tilladelse til kat
Tjek med din boligforening om der er tilladelse til at holde kat – og hvor mange.

En eller to
Nogle katte har bedst af at være to, og det giver visse fordele for ejeren. F.eks. kan man lade dem være alene hjemme længere.

Tid og penge
Hvor meget tid har du til katten, og er der luft i økonomien til behandling, hvis den bliver syg?

Små børn eller andre dyr i hjemmet
Ikke alle katte trives med små børn eller andre dyr.

Det får du med

Det er en stor beslutning at tage en kat til sig, og når vi sammen har fundet den rigtige kat, tager vi os god tid til at tale med dig og din familie om kattens behov og pleje. Du får udleveret materiale og kan sætte dig i forbindelse med os i åbningstiden, og vi sørger for, at du er godt klædt på til få katten hjem.

Du underskriver en kontrakt, som sikrer dig, at skjulte sygdomme i 30 dage fra adoptionstidspunktet behandles på vores klinikker, når dyrlægen er der, uden omkostninger for dig. Det betyder, at hvis vores dyrlæge ikke er på vagt eller katten i øvrigt behandles på en anden klinik, sker behandlingen på egen regning. Du vil i akutte tilfælde kunne ringe på vores vagttelefon på 22354485.

Ydermere giver vi 30 dages returgaranti, hvis katten mod forventning ikke fungerer i hjemmet, og i så fald er det muligt i samråd med Inges Kattehjem at vælge en anden kat.

Katte over 6 måneder er ved adoptionen neutraliserede, øremærkede, chipmærkede, vaccinerede, sundhedstjekkede og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlede.

Killinger, som endnu er for små til at blive neutraliserede, øremærkede og chippede, skal tilbage på vores klinik, når tiden er moden. En reminder udsendes herom. Neutraliseringen og øremærkningen er betalt ved adoptionen, hvor killingen allerede er vaccineret, sundhedstjekket og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandlet.

Alt udstyr til katten kan ved adoptionen erhverves i vores butik til rimelige priser. Vi fører naturligvis kun de bedste produkter, og kyndig rådgivning følger selvfølgelig med. Du støtter desuden vores arbejde, når du gør dine katteindkøb hos os – også fremover.

Det er ikke muligt at give en kat i gave, men vi sælger pæne gavekort, som kan benyttes på alle vores afdelinger.

Aktuelle priser pr. 22.04.2015

Killinger under 6 måneder: 1200 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Katte over 6 måneder: 950 kr. inkl. neutralisering, øremærkning, chipmærkning, vaccination, sundhedstjek og hvis nødvendigt, orme- og loppebehandling.

Registreringen af øre- og chipmærkningen i Dansk Katteregister er naturligvis gratis og varetages af Inges Kattehjem.

Læs mere om at holde kat under Adfærd og vaner samt Sundhed og sygdom.

Fakta:
Inges Kattehjem har internater flere steder i landet og tager imod tamme, hjemløse katte og killinger fra gaden. Disse katte ville ellers dø en langsom og pinefuld død, da katten ikke hører hjemme i vores natur og er afhængig af mennesker for at kunne klare sig.

Mange af vores internatskatte har været uønskede hos deres familier og er derfor smidt ud af hjemmet til en uvis skæbne. F.eks. har ejeren sat dem af i en skov eller sluppet dem løs på en rasteplads ved motorvejen. Nogen vælger simpelthen at flytte fra katten, der fortsat holder til ved huset og venter på at blive fodret. En del af disse „affaldskatte” er små killinger, som knap har fået øjne, og nogle af disse er smidt i containere, skraldespande og plasticposer.

Du gør et stort stykke dyreværnsarbejde, når du åbner dit hjem for en hjemløs kat.